2777
2789
عنوان

شوهرم دلمو شکوند😔

150 بازدید | 11 پست

دوستش با خانومش به مشکل برخورده.زنگ زد به شوهرم ازش مشورت بگیره،برا دوستشم مهم نبود که من بفهمم با زنش دعوا کرده.شوهرمم گفت خب از بس که به زنت رو دادی،مگه از اولش نگفتم به زنت رو نده؟مثل من باش،من اصلا به زنم باج نمیدم،اصلا رو نمیدم

خیلی ازحرف شوهرم ناراحت شدم،اونقد با افتخار میگفت ببین منو رو نمیدم،سری بعد که خانوم دوستشو دیدم رفته بودیم بیرون بهم گفت یه سوال،وقتی با شوهرت بحثت میشه کدومتون میره منت کشی؟منم گفتم مونده مقصر کی باشه،گفت آخه حس میکنم شوهرت زیاد بهت رو نمیده و همیشه توی دعواها تو کوتاه میای😔

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

میگفتی نه من به مرد جماعت رو نمیدم 

همینجوری پررووو هستن

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣زنننه رو 🤣

چه پیگیررررهه .

شما ب شوهرت بگو میخوای زندگی بقیه رو درست کنی لطفا از زندگی ما مایه نذار ،بذار خوب و بد زندگیمون پیش خودمون باشه ،خوبه من برم بگم شوهرم ب عنم هم نیس؟ 

ول کن مردا وقتی جوگیر میشن شر و ور میبافن خودشونم گردن‌ نمیگیرن

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

🤣زنننه رو 🤣چه پیگیررررهه .شما ب شوهرت بگو میخوای زندگی بقیه رو درست کنی لطفا از زندگی ما مایه نذار ...

ینی راهنمایی و نظر همه یه طرف،برا شما یه طرف😂😂😂عالی بود.همین جوابه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

شوهرت چه مادر ج. نده هست. یکاری کم کلا دوستیشو قط کنه با اونتوعم محل زنش نده تموم شه برهچه معنی بعد ...

راجب شوهرم درست صحبت کن.نگفتم تشریف بیارین تاپیکم به شوهرم فحش بدین.از خانومای محترم خواستم بیان راهنماییم کنن بیتربیت

راجب شوهرم درست صحبت کن.نگفتم تشریف بیارین تاپیکم به شوهرم فحش بدین.از خانومای محترم خواستم بیان راه ...

😕😂باشه عزیزم شوهره من مادر جـن. ده هس خوبه😂😂؟؟ 

فکر کنم شوهرت ادم خوبی باشه میدونه به کی رو بده بهکی نده

😕😂باشه عزیزم شوهره من مادر جـن. ده هس خوبه😂😂؟؟ فکر کنم شوهرت ادم خوبی باشه میدونه به کی رو بده ب ...

آره عالیه..

من مادرشوهرم فوت شده،خیلی هم خانوم بود،بیخود میکنی پشت سر مرده فحش میدی.گمشو از تاپیکم بیرون.