2777
2789
عنوان

چرا اکثر منشی های بخش درمان برخورد خوبی ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 21 پست
الکی میگن خانم دکتر وقت ندارنفعلا بشینینبعد در می زنن با عشوه میگن خانم دکتر مریض بیاد داخل؟؟علائم ...

منم موافقم‌ادم خودش بره مطب اینا نباشن . برا چی تاسف میخورن انگار مشکل توی بدن یا هرچی هم‌تقصیر ماست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ادمو خسته میکنن . محترمانه میزم ی سوال بپرسم ی جور رفتار میکنن انگار باعث مشکلات‌جهان منم

محترمانه رفتار کن ولی درعین حال حسابشون نکن 

اینو  با زبان بدنت ونوع نگاهت نشون بده که آدم حسابت نمیکنم

انگار ما خیلی احمقیم که اینارو نمیدونیم خب چه کنیم‌مام‌این‌چیزا رو بلد نیستیم‌چرا اینطوری میکنن واق ...

یه بار تو بیمارستان همراه مریض بودم از ساعت ۲ بعدازظهر رفتم هعی پرستار را صدا زدم مریض حالش خیلی بد بود نیومد که نیومد موند ساعت ۶ آمد گفت من وظیفه ام الان بود که بیام منم گزارش دادن به رییس بیمارستان بعد موقع ترخیص ازم عصباتی بود که چرا گزارش دادم گفتم من وظیفه ام را انجام دادم که با بقیه مریضها اینجوری نکنی 😏

محترمانه رفتار کن ولی درعین حال حسابشون نکن اینو با زبان بدنت ونوع نگاهت نشون بده که آدم حسابت نمیک ...

من‌برا اینکه کار رو راه نندازن یه وقت سعی میکنم‌ خوب باشم‌باهاشون ولی دیگا ادمو خسته میکنن 

یه بار تو بیمارستان همراه مریض بودم از ساعت ۲ بعدازظهر رفتم هعی پرستار را صدا زدم مریض حالش خیلی بد ...

خوب کردی همون بهتر توبیخ بخوره . انگار جون ادم شده وسیله درآمد اینا 

من‌برا اینکه کار رو راه نندازن یه وقت سعی میکنم‌ خوب باشم‌باهاشون ولی دیگا ادمو خسته میکنن

اتفاقاً گاهی وقتا نگاه از بالا به پایین داشتن بد نیست در مورد آدم‌های بی‌شخصیت و بی‌فرهنگ