2777
2789
عنوان

شک دارم ب همسرم

748 بازدید | 34 پست

عقد نکردیم هنوز دیشب خونمون بود دوتا خط داره با اون یکی خطش من رفتم سفره رو بچینم مشخص بود داشت پیام میداد صدا پیامه میومد ک از واتساپه من ب رو خودم نیاوردم اما درکل تاالان چیز مشکوک و رفتار بدی ندیدم ازش 

حالا چیکارکنم بهش بگم امروز ؟ اگه اره چطوری بگم🤦‍♀️

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

وا خب داشت پیام میداد دیگه🤣 چیکار میکرد مگه بنده خدا

اخه نمیدونم ب کی ندیدم و با اون یکی خط دومش بود ک تو وات بود 

با خط اولش تو واتساپ خیلی انلاین نمیشه

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا با یه پیام شک کردی یعنی ملت هیچکاری نکن که بقیه شک نکنن

با یه پیام ک نه اما من رفتم سفره رو بیارم بچینم پیام فرستاد جلو خودم ن

مشکل از شماست آدم شکاکی هستی

میخوام بهش بگم چرا با دوتا خطش واتساپ داره چ دلیلی داره

ناراحت نشی ولی اگر من جاش بودم و اینجوری میگفتی همونجا خداحافظی میکردم و میگفتم خدا برا پدر مادرت نگ ...

چون کارای شک‌بر انگیز میکنید شما مردا 

تا دودیقه میریم اونور شروع میکنید اس ام اس بازی میایم گوشیو ورمیدارید این شک برانگیز نیس ؟ اگه ریگی تو کفشش نبس خب بیاره جلو خودم پیام بده اقا اصن منم نمیخونم ولی چرا میزاره پشت سر من بعد