2777
2789

دیشب برای بار چندم سرم داد زد جلو خانوادش و ما عقد هستیم.منم رفتم پیش مادرش گفتم ببخشید میتونید برام یه آژانس بگیرم و برم خونمون؟ایشون خیلی به من بی احترامی میکنه‌.در صورتی که مقصرم خودش بود.مادرش اومد باش بحث کرد ک اشتباه کردی خودتو اصلاح کن یا برو مشاور این زن داری نیست و اینا.بعدش دیگه همسرم سکوت کرد.

واقعا میخواستم برم خونمون و صبح اومدم خونمون.نمیخواستم خانواده ش رو دخالت بدم اما انقد داد زد و جلوشون خجالت کشیدم مجبور شدم‌

اشتباه کردم؟

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کار درستی کردی 

منتها همون جدی باید میومدی 

نباید شبو می‌موندی 

اونی که خانواده رو انداخته وسط بحث شوهرته نه شما

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

ن اصلا 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

کار درستی کردی منتها همون جدی باید میومدی نباید شبو می‌موندی اونی که خانواده رو انداخته وسط بحث شوهر ...

اخه راهمون خیلی دوره ساعت ۱۲ شب بود.منم ۴ صبح اومدم خونه دیگه راهی نداشتم.وگرنه حق با شماست 

اخه راهمون خیلی دوره ساعت ۱۲ شب بود.منم ۴ صبح اومدم خونه دیگه راهی نداشتم.وگرنه حق با شماست

در کل کار بدی نکردی

تا از اخلاق شوهرت مطمئن نشدی عروسی نگیر 

ترجیحا یه مدت هم خونشون نرو بمونی 

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

در کل کار بدی نکردیتا از اخلاق شوهرت مطمئن نشدی عروسی نگیر ترجیحا یه مدت هم خونشون نرو بمونی

کارشو بهونه میکنه ک برام مشکل کاری پیش اومده درکم کن ولی همیشه همین جوریه میرم خونشون.میخوام تنبیهش کنم دیگه نرم 

ممنونم از راهنمایی تون

ن اتفاقا کار خوبی کردی

اونا خوب میدونن پسرشون اخلاقش چقدر ….

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید