2777
2789
عنوان

ميني يا كهنه شور

834 بازدید | 17 پست

سلام كدوم يك از شما از كهنه شور اطلاعات داريد كه چه ماركي خوبه و قبمتهاش چطوره ايا شما از كهنه شورتون راضي بوديد لطفا تشريف بياريد تبادل اطلاعات كنيم

لايك نكن مرسي اه

من. مینی واش توویتا. گرفتم برا دخترم رو سیسمونیش.خیییلی استفاده ش کردم.عالیه به نظر من.تا الان که دخترم نزدیک دو سالشه هنوز لباساشو با ماشین لباسشویی خودش میشورم

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

من. مینی واش توویتا. گرفتم برا دخترم رو سیسمونیش.خیییلی استفاده ش کردم.عالیه به نظر من.تا الان که دخ ...

مرسي عزيزم تويوتا رو از كجا ميشه تهيه كرد من نشنيدم اسمشو و حدود قيمتش چنده

لايك نكن مرسي اه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کهنه شور منظورت چیه عزیزم

واسه شستن لحاف و پتو

یا لباس نوزاد

اگه واسه نوازد میخواهی بگیر حتما بی بی واش

میگن

من دارم عالیه واقعا گذاشتم یادگاری بمونه واس پسرم

واسه پتو ملحفه ماشین لباسشویی دو قلو بگیر

صلوات بر محمد و آل محمد...اللهم صلی علی محمد و آل محمد
من. مینی واش توویتا. گرفتم برا دخترم رو سیسمونیش.خیییلی استفاده ش کردم.عالیه به نظر من.تا الان که دخ ...

ميشه خواهش كنم عكسشو برام بفرستي برم بگردم پيداش كنم الان زدم نت ديدم خيلي مدلها هست

@sanav

ممنون ميشم ازت

لايك نكن مرسي اه

سلام،ما یه مارک خوب و معروف گرفتیم که متاسفانه اسمش یادم نیست،از این دوقولوها که خشک کن هم داره،من حدود 3یا 4 ماه استفاده میکردم ولی اصلا راضی نبودم حتی چند نفرم بهم میگفتن چرا لباسای بچت انگار چرک مرده شدن ،یه روز لباسشویی رو دقت کردم دیدم قسمتی که اب میکشه و خشک میکنه اصلا خرابه و اب اصلا از تو لگن لباسشویی رد نمیشده و باید سوراخ داشته باشه لگنش که سوراخا بسته بودن ،فکر کنید. چند ماه بچه ی من لباساش فقط کفی میشده و خشک میشده بدون اب کشیدن،

منم وسوااااس وقتی متوجه شدم میخواستم سکته کنم،

گفتم که وقتی خریدید حتما همون اول چک کنید سالم باشه