marie180 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 463 عنوان هرکار میکنم خوابم نمیبره 28 بازدید | 4 پست یک روز و نصفی نخوابیدم بدنم خستهاس اما مغزم فعاله دلم میخواد یه دل سیر بخوابم اما هرکار میکنم مغزم همکاری نمیکنه. بخاطر همین همیشه در طول روز خستهام و سردرد. کسی مثل من هست علت چیه 1404/08/17 | 12:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانکبلوچ عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 1131 منم همینطورازدیروزهشت صبح بیدارم دلم میخوادبخوابم ولی نمیشه من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺
marie180 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 463 منم همینطورازدیروزهشت صبح بیدارم دلم میخوادبخوابم ولی نمیشه دقیقا منم. وای بدنم یجوری انگار تریلی از روش رد شده اما هرکااار میکنم خوابم نمیبره
بانکبلوچ عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 1131 دقیقا منم. وای بدنم یجوری انگار تریلی از روش رد شده اما هرکااار میکنم خوابم نمیبره آره واقعامنم همینم مغزمم کم کم داره هنگ میکنه🤦♀️ من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺
لیلینیوم عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 6588 من هم گاهی اینجور میشم مثل امروز. قرص خواب و قرص ضد استرس بخور ببین چی میشه. الان سردرد شدم از این بی خوابی. امشب ساعت ۹ قرص خواب می خورم، موبایل رو خاموش میکنم و دراز میکشم ببینم چی میشه. دائم اینطوری یا هر چند وقت یه بار به سرت میزنع؟ کاربری دست ۷ نفره. ❕