2777
2789
مامان بزرگ من خییییلی تمیزه تو عمرم کسی به تمیزی اون ندیدم یعنی هیچوقت یه لکه تو خونش ندیدم همیشه در ...

خب همین،من حوصله ندارم همش در حال تمیز کردن خونه باشم

یعنی برای اینکه خونم تمیز باشه همیشه باید در حال کار کردن باشم؟؟؟؟

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مامان منم دیشب تو خونه اش مراسم کسی بود کلی برنج چسبیده بود به فرشا هر چقدر جارو برقی کشیدن برنج ...

مامانتو بگو روفرشی استفاده کنه واسه مراسما .اخه قالی جابه جا کردنش سخته 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
فک نکنم با بچه بشه همیشه همه جای خونه تمیز. باشع ، اگه غر میزنه بگو کمک کن تو کارا مردا یکم کار خونه ...

شوهرم همش سر کاره دست به سیاه سفید هم نمیزنه،یعنی تو بارداریام که هفته های اول نمیتونم کاری کنم خونم همون‌جوری ترکیده میمونه تا وقتی خودم پاشم تمیز کنم

شوهرم از چشم من میبینه،میکه پاشو تند تند کار کن،و اینکه میگه به دخترم بگم کارا رو کنه،دخترم هشت سالشه،تا بخوام بگم وسایل خودشو جم کنه پدرمو درمیاره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اوضاع خونت چطوره؟؟من بچه هام کوچولو نیستن،البته یه تو راهی هم دارم،امیدوارم بچه خوبی باشه دخترم هشت ...

جوری هست ک وقتی مهمان میاد هول نمیشم یا نمیگم وقتم کمه طبق برنامه پیش برو اصلاااااا اذیت نمیشی کثیفی با نامرتب بودن فرق داره تو اگ همه جارو طی و جارو بکشی تمیز اساسی بچه هرچقدرم ریخت و پاش کنه با ی جارو یا جمع کردن وسایل حل میشه ی روز بزار واسه سینک و گاز و هود ی روز کلا گردگیری و طی و جارو اینجوری همیشه خونه ات تمیزه بچه هارو هم از الان بشون بفهمون ک باید خودشون مرتب کنن ک تو کمتر اذیت بشی محدودشون کن تو ی اتاق بازی کنن کم کم براشون جا میفته ک اگ پذیرایی رو کثیف کردن باید خودشون تمیز کنن چون جای بازی اونا نیس

خدایا کمکم کن 

اره داعم بخوای تمیز باشه همش باید سرپا باشی 😣😣😣

😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جوری هست ک وقتی مهمان میاد هول نمیشم یا نمیگم وقتم کمه طبق برنامه پیش برو اصلاااااا اذیت نمیشی کثیفی ...

نه متاسفانه من اینجوری نیستم 

اون روز عموش اومد جلو در،خونم جوری بود که نمیشد بهش بگه بیا داخل،البته پاشدم تند تند جم کردم و جارو زدم ولی خب شوهرم بدش میاد،این اواخر خیلی اخلاقش بد شده و مدام میگه زن باید به خودش برسه،به خونش برسه،از این حرفا میزنه،میترسم ازم بدش بیاد دیگه 😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جوری هست ک وقتی مهمان میاد هول نمیشم یا نمیگم وقتم کمه طبق برنامه پیش برو اصلاااااا اذیت نمیشی کثیفی ...

همین الآنم خونم ترکیدس،صبح پاشدم تا دخترمو آماده کنم و غذا بزارم و راهیش کنم بره مدرسه طول کشید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه متاسفانه من اینجوری نیستم اون روز عموش اومد جلو در،خونم جوری بود که نمیشد بهش بگه بیا داخل،البته ...

خب تنبلی میکنی ک اینجوری میشه ننداز گردن طفل معصوم ها ی تکون ب خودت بده

خدایا کمکم کن 

خب تنبلی میکنی ک اینجوری میشه ننداز گردن طفل معصوم ها ی تکون ب خودت بده

😂😂😂خب اونا میریزن منم نمیتونم مدام جم کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40