2777
2789
عنوان

از شوهرم بدم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 2913 بازدید | 102 پست

شوهر منم اوایل خیلی قهر میکرد، واقعا رو اعصابه یک مرد قهر کنه

اما چون تو خونه ی مامانش قهر میکرده نازش رو میکشیدن عادتش شده بود، منم تحمل قهر کردن رو ندارم از ناز کشیدن یک مرد هم متنفر بودم

شروع میکردم به حرف زدن اونم مجبور میشد حرف بزنه

الان چندین ساله عادتش از سرش افتاده خداروشککرر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون تاپیک هم گفتم شما برو مشاور درمورد کارا و رفتاراش صحبت کن خودشم ببر ببین از نظر مشاور چه مشکلی د ...

فردا تایم مشاوره دارم...مشاورم جلسه قبل گفت زمان میبره تا آدم شه.اما من دارم ب این فکر میکنم چرا نباید ی آدم خودش بدو خوبشو بدونه؟من چرا عمرمو حروم این آدم کنم؟

فردا تایم مشاوره دارم...مشاورم جلسه قبل گفت زمان میبره تا آدم شه.اما من دارم ب این فکر میکنم چرا نبا ...

همچین بی راه هم نمیگی 

حرفتون درست 

ولی خراب کردن ی زندگی هم همچین راحت نیست اگر نامزد بودید میگفتم کات کن 

دفعه قبلی ک گفت طااق منطقی صحبت کردم ازش اما اینبار دوباره ازش شنیدم

اینکه سر هر بحث پوچی اسم طلاق و میاره اصلا ادم قابل اطمینانی نیست ...

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
اون باید بفهمه با قهر ب خواستش نمیرسه

ب خواستش رسید...قرار بود ماه بعد عروسی باشه و اول قول داد...اما بعد گفت اماده نیستم...بحثم سر همین بود.الان ک قهر کرده باباش زنگ زده گفته عروسیو تماما خودش میخواد پولشو بده...و معلومم نیست کی پولش جور شه...درواقعا خواستش تعویق جشن بود...بهش رسید اما با لین تفاوت ک پولشو همشو خودش بده و مادر من پولشو نده