2777
2789
عنوان

من بهترین جهاز و‌ بهترین خونه رو داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 51 پست

والا من سال89 عروس شدم اونموقع هم رسم جهاز دیدن و جهاز چیدن بود اما من یک تنه بعضی از رسومات و که بنظرم بیجا بود زیر پا گذاشتم یکی همین رسم جهاز دیدن دومیش قضیه دستمال گفتم من بدم میاد سومیش اینکه اونموقع توی شهر ما رسم بود دختر عروس میشه تا سه روز خونه پدرش نمیره اما من فرداش یسر رفتم خونه پدرم خخخخخ

فک کردم جورجینا اومده نی نی سایت . اخه ی چسه جهاز حالانهایت دومیلیارد . ک اونم نیست بابا ارزش این حر ...

شما خودت خونه ۵۰۰ متری زندگی کردی تابحال که بنظرت یه چسه میاد ؟😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دوره ای که دختر عمه م تو زیر زمین نگاه می‌کرد من قصر ساخته بودم ... نباید خودنمایی میکردم . نتیجه ...

خانم کاخ نشین ای کاش همونقدری که به دختر عمه ات به خاطر ندار بودنش تهمت میزنی همونقدرم میتونستی جلوی شوهرتو بگیری 

ψ ❤️

پس لطفا ندونسته به ملت تهمت نزن یه جهیزیه چیه که ملت نخوان ببیننشش جهیزیه جزو بدیهی ترین چیزایی بوده ...

عزیزم تهتمت چی ؟😂😂😂 

بخدا نی نی سایت یه لول دیکه ست 

کاربرای مثل شما پشمای ادمو فر میدن 

گفتم خونه و جهیزیه مو ندارم 

خونه ۵۰۰ متری ویلایی بهترین موقعیت 

نتیجه گیری مم مشخص بود 

شما دوست داری آب میخوری بینن اختیار خودته چرا قاطی میکنی عزیزم 

والا من سال89 عروس شدم اونموقع هم رسم جهاز دیدن و جهاز چیدن بود اما من یک تنه بعضی از رسومات و که بن ...

منم سال ۸۷ ازدواج کردم 

جهازم همه چیر بهترین مارک بود از گرونترین یخچال ساید ال‌جی تا ماشین ظرفشویی و کریستال اصل چک و سرویس چینی آلمانی و قهوه جوش دلونکی اما به کسی نشون ندادم 

جاری ام گفت تو فامیل ما میکن اگر دختری جهازش رو نشون نده یعنی جهازش خوب نبوده تو که اندازه پول یک خونه جهازت شده چرا ابرو داری نمیکنی 

گفتم هر کسی در سطح خودش برداشت میکنه ارزش من به لوازم خونه نیست که خودمو در سطح چهار تا خاله خانباجی بیارم پایین 

اگر وسیله ای آوردم برای استفاده خودم بوده نه نمایش خودم رو‌در حد ادمهای دیگه نمیکشونم پایین  

تو دوره ای که دختر عمه م تو زیر زمین نگاه می‌کرد من قصر ساخته بودم ... نباید خودنمایی میکردم . نتیجه ...

حرفت درسته... ایشالا بهترشو خدا بهت بده و این بار با دید الانت بهتر و بیشتر لذتشو ببری

شما خودت خونه ۵۰۰ متری زندگی کردی تابحال که بنظرت یه چسه میاد ؟😂😂😂

ما خونه باغمون ۵۰۰ متره . این همه بلاگر خارجی و ایرانی هست ک زیر هزار متر زندگی نمیکنن . بنظرم بی عرزگی خودتون رو توی زندگی نذارید ب حسادت و چشم مردم