الیکا واقعا ی جاهایی بیش از حد سبک بازی درمیارهاما من چیزی از زندگانی ندیدم بی احترامی و اینا
من الیکارو دوس دارم
من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
شوهر پولدار و حوایتگر حتما اخالاقشم خوبه دیگه اون نگه علی علیی علیییی کی بگه به نظرم بسیاااار هم زر ...
ولی نرگس محمدی خیلی باشخصیته که با اینکه انقدر فریبا نادری خودشو بالا گرفت بازم ازش حمایت کرد و گفت ناراحت نشدم
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ولی نرگس محمدی خیلی باشخصیته که با اینکه انقدر فریبا نادری خودشو بالا گرفت بازم ازش حمایت کرد و گفت ...
مگه چی گفتن
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
شوهر پولدار و حوایتگر حتما اخالاقشم خوبه دیگه اون نگه علی علیی علیییی کی بگه به نظرم بسیاااار هم زر ...
اون برنامه تمام حرفا و شوخیاشونو از قبل نوشتن و هیچ کدوم تصادفی نیستن مخصوصا اون حرفا رو گفتن که لایک وکامنت زیادی بخوره.چون خودشون میتونستن تو تدوین در بیارن ولی عمدا اون قسمتا رو پررنگ تر میکنن برای ویو