2777
2789
عنوان

بالاخره زن نامزد سابقم بهم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 36 پست
یعنی چی؟

منظورم اینه که برای چی از تو کمک میخواد تو یه دلیلی داشتی  اون یه دلیل دیگه 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدانکنه هیچکس بد شه براش ولی اون زمان فکر میکنن ما دشمن خونی هستیم داریم دسیسه میکنیم😂😂😂😂خب چرا ...

حقشه دختره تو وظیفه خودتو انجام دادی تقصیر خودشه میخواست عقلش بکار بندازه

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

نه دلیل یکیه چون مشکل روان داشت اون اقا

بازم فکر نمی کنم دادگاه حرف تو رو قبول کنه باید مدرک بهتری جور کنه یا از وکیل کمک بگیره  در هر صورت توام بخوایی نمیتونی بهش کمک کنی الان

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
حقشه دختره تو وظیفه خودتو انجام دادی تقصیر خودشه میخواست عقلش بکار بندازه

دلمم براش میسوزه 

چون من دو هفته عقد بودم دو هفته قهر بعدم رفتم درخواست طلاق دادم و تموم 

ولی این عروسی هم کرده بیچاره میدونستم برای این تا عروسی خودشو نشون نمیده

ولی کاری از دست من برنمیاد براش 

دلمم براش میسوزه چون من دو هفته عقد بودم دو هفته قهر بعدم رفتم درخواست طلاق دادم و تموم ولی این عروس ...

عزیزم برای عکسا چیکار کردی

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
بازم فکر نمی کنم دادگاه حرف تو رو قبول کنه باید مدرک بهتری جور کنه یا از وکیل کمک بگیره در هر صورت ...

اره منم همینو بهش گفتم 

گفتم شات پیامای من و شهادت من اصلا به تو کمکی نمیکنه 

پرونده من تو دادگاه هست اگه میخواست کمک می‌کرد دیگه 

دلمم براش میسوزه چون من دو هفته عقد بودم دو هفته قهر بعدم رفتم درخواست طلاق دادم و تموم ولی این عروس ...

تو مسئول اشتباه بقیه نیستی 

ادم تو زندگی باید کلاه خودشو بچسبه باد نبره الان تو دخالت کنی مردک با مامانش میشینن پشت سرت حرف در میارن از بیکاری

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

عزیزم برای عکسا چیکار کردی

پدرم با سر کارش تماس گرفت. گفت من میخوام برم شکایت کنم اونا گفتن برای ارگان ما بد میشه بسپارش خودمون درون ارگانمون دادگاه تشکیل بدیم بهش 

بعد بابامو صدا کردن رفت اونجا شات عکسارو برد و گفتن تو برگه بنویس اظهاراتت رو  و دیگه خیالت راحت 

ما هم سپردیم خودشون

تو مسئول اشتباه بقیه نیستی ادم تو زندگی باید کلاه خودشو بچسبه باد نبره الان تو دخالت کنی مردک با مام ...

نه بابااااا اصلا کاری نمیکنم من به هیچ عنوان کلامم اون سمت بره نمیرم بیارمش راحت کردم خودمو تمام 

پدرم با سر کارش تماس گرفت. گفت من میخوام برم شکایت کنم اونا گفتن برای ارگان ما بد میشه بسپارش خودمون ...

عزیزم حواستون بهش باشه تا عقد کنی، شما که عقد کنی اگه از این کارا کنه خیلیی براش بد میشه چون دیگه همسر کَس دیگه ای هستی 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙