2777
2789
عنوان

فرق کبودی دعوا و کبودی میک زدن چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 78 پست
شاید طرف از قصد رد گذاشته شنیدم اینکارهارو میکنن که طرف بفهمه اختلاف بیفته و....

دقیقا طرف مقابل از عمد این کارو می‌کنه 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبونتو گاز بگیر ...چوب خدا صدا نداره خائن بالاخره به سزای عمل زشتش می رسه تو خدا رو داری بذار خیانت ...

کاش حداقل بیاد بگه چرا این کارو می‌کنه 

من هیچی کم ندارم از سر اونم زیادم ولی نمیدونم دنبال چیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس بایه عفریته طرفی

من که اگه بفهمم کیه که ابروشو تو کل شهر میبرم بعد بفهمه کی زرنگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچ چیکار کنم با دوتا بچه کوچولو نه پولی نه شغلی نه خونه پدر رام میدادن نه خونه به اسمم دارم نه ماشی ...

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
نه دیگه آنقدر بی پول و بی برکت شد که زنه ولش کرد بی پولی و بدبختیا و کارمای خیانتشو داریم منو بچه ها ...

اتفاقا این جور آدما باید در بدترین شرایط قرار بگیرن تا بفهمن کیه که پاش میمونه 

پشیمون هست ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه نه اون حرفی از گذشته میزنه نه من

یادآوریش نکن دیگه حداقل خودت کمتر اذبت میشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من که اگه بفهمم کیه که ابروشو تو کل شهر میبرم بعد بفهمه کی زرنگه

انشالله بدون دخالت شما ابروش میره خودشو میکشه.....

یبار چندتا پسر از یه شهر دیگه اومده بودن شهرستان نزدیکشون با چندتا دختر قرار گذاشتن با چادر ووسایل رفته بودن تو کوه پسرهای اون شهر میفهمن میرن سراغشون تا حد مرگ کتکشون میزنن لختشون میکنن ازشون فیلم میگیرن زنگ میزنن زناشون فیلمها ممیفرستن براشون ماشین وتمام وسایلشونو نابود میکنن جوری که هنوز بعد دوسال سراغ ماشین نیومدن  انشالله این اتفاق قسمت تمام زن ومردهای خیانت کار

انشالله بدون دخالت شما ابروش میره خودشو میکشه.....یبار چندتا پسر از یه شهر دیگه اومده بودن شهرستان ن ...

انشالله خبر مرگشو برام بیارن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش حداقل بیاد بگه چرا این کارو می‌کنه من هیچی کم ندارم از سر اونم زیادم ولی نمیدونم دنبال چیه

تو هیچی کم نداری عزیزم از سر شوهرتم زیادی ...

خودتو نباز ، مبادا فکر کنی چیزی کم داری یا داشتی 

خیانت هیچ توجیهی نداره بعضیا وقتی خیانت می کنند تازه طلبکار میشن که آره کم گذاشتی برام و فلان ...

ذاتشون خراب و هرزه س

...Don't judge situation , you've never been in

تیکرم واسه بارداریم بود که ۱۰ هفتگی سقط شد عزیزم یه بچه ۴ ساله دارم

عزیزم خوب مطمئن بشو ببین اگه داره زیر آبی میره باید یه فکر درستی بکنی

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

تو هیچی کم نداری عزیزم از سر شوهرتم زیادی ...خودتو نباز ، مبادا فکر کنی چیزی کم داری یا داشتی خیانت ...

دوبار مچشو گرفتم انکار کرده 

میگه دنبال چی ؟ میگم میخوام مطمئن بشم میخوام بدونم چرا همچین کاری با من می‌کنی 

میگه اگه میخوای مطمئن بشی اره هرچی میگی درسته 🙄

1
5
10
15
20
25
30
35
40