2777
2789
عنوان

کیا معلم خصوصی گرفتن واسه بچه شون بیایین دو دیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همچی به سطح تدریستون بستگی داره و مدرک تحصیلی و سابقه تو شهر ما ۳ تومنم هست می گیرن ۵۰۰ تومن ه ...

من خودم مهندسم 

8 ساله آموزشگاه تدریس میکنم 

بچه نداشتم وقتم آزاد تر بود هرهروز کلاس داشتم

الان دیگه صبح شرکتم میرسم خونه درگیر بچه میشم هفته ای 1 روزم بزور میرم

من خودم مهندسم 8 ساله آموزشگاه تدریس میکنم بچه نداشتم وقتم آزاد تر بود هرهروز کلاس داشتمالان دیگه صب ...

با توجه به چیزایی که گفتین بنظرم دور بر یه تومن بگیرین خوبه برای هر جلسه یعنی یک و نیم ساعت

کدوم استانی؟من دروس دبیرستانو تدریس میکنم

من مشهد هستم مسلما کلاس خصوصی  برای کنکور خیلی گرون تر هست اگر معلم مطرحی باشید که باید جلسه ای 1 تا 1500 بدن

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
بگو تعداد بالا بره کمتر بگیر نمیدونم سابقه و اینات چطوره مثلا من معلم ریاضیم خیلیییی خوب بود تو امو ...

من 8 ساله تدریس شغل دوممه 

قبل بچه دار شدنم هرروز صبحا شرکت بودم عصرا آموزشگاه

هر چقدر برات صرف داره 

به بقیه کار نداشته باش

من خودم ساعتی یک میلیون برام صرف داره کمتر نداره

مگه بخوام برای رضای خدا کار کنم یا نیتمذفقط خدا باشه 

این هزینه ای که گفتم می‌دونم زیاده (من که اصلا کلاس خصوصی نمی گیرم یه بار گرفتم پشیمون شدم میگم اینقدر وقت و انرژیمو می‌گرفت چون خیلی کمالگرام و برام مهم بود دانش آموز صد خارج شه...همون بارم نگرفتم پول 

آشنا بود چون گفتم هیچ جوره به پولش برام نمی ارزید گفتم حداقل نگیرم خیرش برام بمونه سنگین تره

اینه که شما هم به خودت نگاه کن 

می بینی کار نداری حوصلت سر می‌ره دوست داری کسی بیاد و به هم معرفیت کنند کم بگیر 

با توجه به چیزایی که گفتین بنظرم دور بر یه تومن بگیرین خوبه برای هر جلسه یعنی یک و نیم ساعت

روزی یکی میگیرم سبک باشه

قبل بچه دار شدنم ساعت 3 میرسیدم خونه 4 میرفتم آموزشگاه تا شب