2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای ۱۲۰تومن طلا داشتین ما حتی ۱۲۰تومن نداریم

ن بابا خاهرمن با پول کارگری ۱۲۰ ملیون طلا از سر قبرم بیارم😂

۳۰تومن طلا داشتیم اونم حلقه هام بود

با وام خونگی با وام از شرکتی ک شوهرم کار میکنه اینو جور کردیم والله

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
عزیزم خدانکنه این چه حرفی من خواستم راهنمایی بگیرم ازتون ممنون

فدات خاهر

الان ک دگ داریم برای نی نی میریم دکتر واقعا نمیش حتی ی کیلو میوه بخریم خدا ب هممون کمک کنه 

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
عزیزم بیمه سلامت بنویس،بازم بهتر از هیچیه برای زایمان هم خیلی کمکه،انشالله قدم کوچولوت خوب و پربرکت ...

بیمه سلامت دارم چیزی کمک نمیکنه من سه ماهه هستم الان باید برم آن تی میگن هزینش خیلی زیاده

اره واقعا الان بخوایم درد ودل کنیم میترکه تاپیک

🙂بله درسته

گاهی وقتا واقعا کم میارم ولی خب مجبوریم قوی ادامه بدیم

ی ازمایش ۳تومن ۲تومن خدا فقط بهمون روزی برسونه و دستمونو بگیره

راستی عزیزم این وامی که گفتید ۱۲۰گذاشتید قسطش چقدره ماهانه؟

چهاروچهارصد🫠🫠🫠🫠🫠