2777
2789
عنوان

کی میگه دهه 20 تا 30 سال زندگی بهترین دورانه🥲🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 34 پست
پس ما بالای سی نداشتیم

البته یه چیزی فراموش کردم  بگم سی ساله داریم تا سی ساله

یک وقت یکی هست هدف و کار خاصی نداشته تو زندگی و یه دیپلم یا لیسانس ساده گرفته  و نشسته خونه با گوشیش ور میره خب این دختر همون ازدواج کنه بهتره چون به 30 برسه و مجرد باشه خواهانی نداره میگن این که کار خاصی تاحالا نکرده پس عیب و ایرادی داشته که مونده

ولی یه سی ساله ای که شغلشو داشته و تو اون شغل پیشرفت کرده و یا در برخی مواقع کسب و کار خودشو راه انداخته و تا ارشد و دکترا خونده و چندین کلاس رفته برای ایشون میشه تازه شروع سن ازدواج و بقیه میگن خب تا الان سرگرم ساخت زندگی فردیش و ارتقای درس و کارش بوده و معمولا هم کیس های خوبی میاد سراغش 

اینم باید در نظر داشت 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من ۲۰ تا ۲۵ سال بهترین سنه. اصلا همین که تکلیف بعضی چیزا تو زندگی آدم مشخص نشده به آدم شور و شوق و انگیزه و انرژی میده. وقتی به ۳۰، ۳۵ سالگی میرسی درسته آرامشت بیشتره و تکلیف مسائلی مثل درس و شغل و ازدواجت مشخص شده ولی دیگه نمیتونی مثل قبل رویا پردازی کنی. انگار وقتی سنت کمه ده ها راه جلوت میبینی ولی سنت که بیشتر میشه فقط یک راه جلوت هست و مجبوری در همون راه پیش بری این باعث میشه آدم اون شور و هیجان قبلی رو نداشته باشه. کلا هر چی سن میره بالاتر حق انتخاب های آدم کمتر میشه و زندگی بیشتر حالتی پیدا میکنه که باید باهاش سازگار بشی و تغییر چندانی نمیتونی توی شرایط بدی ولی توی جوونی کلی فرصت جلو روی آدم هست

😞😞😞درسته اما وقتی تکلیف خیلی چیزا معلوم نیست چطور نگران نباشم

شما تو مسیر باشی یعنی همه چیز درسته 

شما باید یاد بگیری به جای نگران بودن تعادل برقرار کنی درس و کار و پول عشق و تفریح هرکدوم به جای خود