2777
2789
عنوان

😢😢😢😢ظهري دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 22 پست
اصلا جوصله قهر اينا رو ندارم  حال روزم داغون ميشه وقتي قهرم خوب منم توجه ميخوام فقط موقع نيا ...

ما که بچه نداریم همینه. امروز روز اول پریودم بود صبح تازه شده بودم عوض اینکه بیاد دلداریم بده که نشده (8 ماهه اقدامم) کلی باهام دعوا کرد سر ظرف ها  سر اتاق سر همه چی غر میزنه یذره درکم نمیکنه که خالم خوب نیست

ما که بچه نداریم همینه. امروز روز اول پریودم بود صبح تازه شده بودم عوض اینکه بیاد دلداریم بده که نشد ...

مردا از زن گرفتن همون رابطه جنسي رو ميدونن 

بقيه چيا رو نميدونن يا هم اگه بلد باشن بعد از كلي دل خون كردن 

فهميدنْ

بچه هام دنيامن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل خودش باش ،خود خواه مستقل بی نیاز ،بی احساس،منطقی !قوی باش .زیاد هم بهش رو نده ،در کل هیچوقت زیاد بهش رو‌نده ،وقتی هم برای نیازشاومد سمتت اگه خودت هم دوست داشتی پا بده اگه دوست نداشتی بگو امشب نه!!بذار حساب کار دستش بیاد.

زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!

مردا بیشعورن منم موقع پریودی روز اول عصبی میشم  به جا اینکه مراعات کنه میگه پریود که پریودی برا خودته 

چشمای بسته ی تورو با💋بازش میکنم ❤شکسته ی تورو خودم نوازش میکنم! نه میزارم تنگ غروب دلت بگیره از کسی تاوقتی من کنارتم به هرچی میخوای میرسی! خودم بغل میگیرمت پر میشم از عطر تنت ! کاشکه اینو بدونی که میمیرم از نبودنت ! خودم به جای توشبا بهونه هاتو میشمورم جای تو گریه میکنم جای تو غصه میخورم