2777
2789
منم خواهرام میان سه روز چهار روز میمونن گاهی با زبون بی زبونی میگم کمتر بیاید ماهی چند بار میان

وایییییی.. چخبره اخه

تو بخوای بری خونشون بمونی تحملت میکنن؟؟ 

خونه باباش که مشکلی نیست فکر کردم خونه خودته میان خونه بابا درسته

میدونم ولی مسئله اینه که اگه ما مریض بشیم مهم نیست؟ تازه شوهرشم هست من اصلا راحت نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرف ما مهمونی بریم نمیمونیم ولی استان فارسی ها رو من چند بار همسایمون بودن دیدم ماشاالله مهمون تعداد زیااااد تازه چند روزم خونه طرف میمونن مهمونی زیاد میرن و مهمونیم زیاد دارن 

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

خدا بهت صبر بده زن😭😂چجوری طاقت میاری بخدا من باشم پرتشون میکنم بیرونانقدر تحمل نکنننننن.. به شوهرت ...

بخدا کلا پام له شده بسکه از صب تا شب بشور بساب میکنم همش لنگ میزنم،یه ذره وجدان ندارن به کمک بدن بهم،گاهی شاید یه طرف بشورن اونم میبینم که زورشون میاد و همه ی سینک و صفحه رو پر آب و کثیف میذارن و میرن،دیگه نمیتونم تحملشون کنم،واقعا خسته ایم هم من هم بچه ها و شوهرم 

طرف ما مهمونی بریم نمیمونیم ولی استان فارسی ها رو من چند بار همسایمون بودن دیدم ماشاالله مهمون تعداد ...

اینکه طرف بیاد بمونه توام بری خونش فرق داره

ولی فقط اون بیاد تلپ بشه رو مخه واقعا

بخدا کلا پام له شده بسکه از صب تا شب بشور بساب میکنم همش لنگ میزنم،یه ذره وجدان ندارن به کمک بدن بهم ...

خب عزیز من بگو برن دیگه.. چرا تحمل میکنی اینطوری داری خودتو عذاب میدی که

اصلا اینا که میگی کین؟ فامیل نزدیکن؟ 

الکی بگو میخوایم بریم مسافرت یکاری بکن که زودتر برن

امیدوارم زودتر راحت شی😭

اره تحمل میکنن خیلی هم خوشحال میشن اما من اصلا دوسندارم و هیچوقت نمیرم اما اونا هر ده روز میان سه رو ...

واییییییی

منم اصلا دوست ندارم جایی برم بخوابم

هر ده روز میان سه روز میمونن؟؟😑