2777
2789

بنظر من بیشتر از پدر و مادر شوهر یا پدر و مادر زن 

گاهی خواهر ها یا برادرها هستن که دخالت بیجا می‌کنن حسادت میکنن و دعوا راه میندازن

ولی ندیدم کسی بخاطرش طلاق گرفته باشه 

بیشترین دلیل طلاق خیانت ،اعتیاد، بی پولی اینا بوده 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
مگه بچه ای که اجازه میدی دخالت کننبا شوهرت زندگی مستقل تشکیل دادین باهاش کلا قطع رابطه کن

زدم نمیرسه

مثلا دیروز پدر مادرم کتکم زدن دستشون بشکنه

چون خواهرم پیام داده بود خواستگار من فضولی و فحش کشی و چرت پرت

بعد حذف دو طرفه زد

کتکا رو من خوردم

بعد جالبه ازدواج اولمم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من بیشتر از پدر و مادر شوهر یا پدر و مادر زن گاهی خواهر ها یا برادرها هستن که دخالت بیجا می‌کنن ...

من کل خواستگارام بهم میخورن 🥲

ازدواج اولمم نیست دوباره تو دردسر میوفتم

بعضیا خواهرا هستن خیلی خودشون ربط میدنو مشکل اصلی پدر مادره ک میدون میدنیکی مثل من تو زندگیش دخالت م ...

اجازه دخالت نده .خیلی ک اذیت کردن قطع ارتباط کن

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بعضیا خواهرا هستن خیلی خودشون ربط میدنو مشکل اصلی پدر مادره ک میدون میدنیکی مثل من تو زندگیش دخالت م ...

یه تاپیکت رو خوندم

اتفاقا خواهرای منم همینن

مخصوصا خواهر مجردم

ولی من نمیزارم زیاد جولان بده

قبلا به خاطر حرف اوناکارم به دادگاه کشید

بعد توی اون دوران متوجه خنده ها و خوشحالیشون میشدم

من به درک،حتی دلشون برای پدرومادر پیرمون هم نمیسوزه

مثلا میگه من جای تو باشم با شوهرم فلان میکنم و بهمان

منم گفتم هروقت خواستگار درست و حسابی برات اومد ،هرجور دوست داشتی باهاش رفتار کن

اون سلیطه هست،تو سلطیه تر باش

اتفاقا پدر منم روبه رو طرف اونو میگیره

اما پشت سر همیشه بهم گفت خواهرات حسودیت میکنن،آخه شوهرم شان اجتماعی بالایی داره

خواهر من صداش میبره بالا،من صدامو بالاتر میبرم

تقصیر خودت

تو زرنگ باش

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

اجازه دخالت نده .خیلی ک اذیت کردن قطع ارتباط کن

الان من ارتباط دارم؟ 

ندارم ولی خانم طبقه بالامونه ول کن نیست

سنم بی خاصیت بالا رف

ازدواج اولمم نیست

و خانم ول کن نیست خیلی پست فطرته

همیشه اون ضربه میزنه و من کتک میخورم

خیلی فیلم بازی میکنه

زدم نمیرسهمثلا دیروز پدر مادرم کتکم زدن دستشون بشکنهچون خواهرم پیام داده بود خواستگار من فضولی و فحش ...

شما وقتی از خودت اختیار نداری لطفا ازدواج نکن  بازم میتونن موجب طلاقت بشن نمیشه که هرروز  ازدواج کرد طلاق گرفت  تا وقتی نتونی از زندگیت بیرونشون کنی اوضاعت همینه

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

زدم نمیرسهمثلا دیروز پدر مادرم کتکم زدن دستشون بشکنهچون خواهرم پیام داده بود خواستگار من فضولی و فحش ...

اهان هنوز ازدواج نکردی !

دور این خواستگار رو‌خط بکش ، چشم خواهرت دنبالشه.

پسره دوستت هم نداره که حرف بقیه روش موثره . 

فعلا فکر ازدواج نکن دوشیفت برو سرکار تا کمتر خانوادت رو ببینیشون

اگر باز هم قصد ازدواج داشتی خودت با شخص مناسبی اشنا شو و درباره خانوادت بهش بگو تا حساب کار دستش بیاد  

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
یه تاپیکت رو خوندماتفاقا خواهرای منم همیننمخصوصا خواهر مجردمولی من نمیزارم زیاد جولان بدهقبلا به خاط ...

اره خودمم خیلی درونگرا و بی حاشیه هستم و خیلی ضربه دیدم بخاطر این موضوع

موقعیتا خوبم از دست دادم

مثلا مشکلی نداریم بعد این میاد تفرقه ای میندازه کدورت میشه

الان من ارتباط دارم؟ ندارم ولی خانم طبقه بالامونه ول کن نیستسنم بی خاصیت بالا رفازدواج اولمم نیستو خ ...

مجرد خودشم؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

چرا نشه؟؟!

عجیبه برام حرف یک شخص یا رفتار یک شخص انقدر بتونه تپی روابط تاثیر داشته باشه .. مگر اینکه خود شوهر هم از رابطه دفاع نکنه

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️