2777
2789

تورو قراااااان راهنماییم کنید 

بابام معتاد بود اجازه نمی‌داد درس بخونیم کتک مون میزد متادون مصرف میکرد قاضی تو سه ماه رای طلاق داد حتی حضانت کامل مارو داد به مامانمون بابام هیچ مهریه به مامانم نداد چون هیچ پولی نداشت وقتی ما سه تا اومدیم پیش مامانمون هیچی نداشتیم فقط لباس آوردیم همین 

بعد ش بابام رفت در خونه خالم داییم تهدید مرگ کرد که زن باید برگرده من سرم به طلاق نمیشه  بعدش هنوز یکسال هست داره کل مدارس میگرده دنبال ما کد ملی داداشم ابجیم زد و ببینه کجاییم مامانم از ترس خواهر برادرم ثبت نام نکرده تو مدرسه 

دیروز یک آقای زنگ زد مامانم فامیل مون گفت شوهرت تو دارم ها خوابیده مامانم قسم داد گفت بزار صدا بچه هاشو بفهمه مامانم گفت نمیزارم باید زجرش بدم باید اینقدر گریه کنه تا کور بشه 

منم رفتم بیرون قایمکی زنگ زدم بابام 

بعدش گفت من می‌دونم مقصر بودم ولی باید برگردین گفتم نمیشه 

بهم گفت کی خونه براتون خرید کی قالی بهتون داد 

عکس داداشم فرستادم براش گفت از بس خورده خوابیده چاق شده عکس خونه مون هم براش فرستادم گفت عالیه پس بگو چرا مادرت نزدیک من نمیشه ((( چون خونه قبلی مون خیلی بد بود ))) 

بعدش گفت من باید بدونم این زن کجا زندگی می‌کنه میکشمش گفتم تو باز حرف خودت زدی ... 

دیدیم یهو مامانم گفت میخام خط تو بسوزونم یک خط جدید برات بگیرم چون عموت شمارت داره  یهو یاد مامانم افتاد 

انگار به مامانم وحی رسید 

منم به بابام گفتم میخواد خط بسوزونم دیگه اونم. 

بنظرتون یعنی خدا خاست من با بابام اینشکلی حرف نزنم؟؟؟؟؟؟ بهم بگید چیکار کنم؟؟؟؟؟ بهم بگید کجا اشتباه کردم؟؟؟؟؟ 

اینم بگم بابام جنون داره  اینقدر توهم میزنه 

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تلاشهای مامانتو یه تنه به باد میدی بااینکارات دردسر درست میکنی بابات اومدو بلایی سر مامانت اورد ...

من که بهش نگفتم کجا هستیم 

ای وای من .کار اشتباهی نکردی سعی کن با اورژانس اجتماعی پلیسی چیزی در میون بذارید ببینید راهکار اونا چیه .مراقب خودتون باشید واقعا نگران شدم

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

اگه بابات خوب بود میموندی پیش بابات دیگه ...وقتی میگی از دستش فرار کردیم چرا میخوای یه کاری کنی که آخرشم مامانتو به کشتن بدی ...خواهشا دیگه باهاش حرف نزن بزار بنده خدا مامانت ببینه چیکارمیکنه

مگ من چیکار کنم

ما درت با بد بختی هر روز شما ها رو به چنگ د‌ندون گرفته زیر د ست اون‌معتاد نیفتید که فر دا هم بره بفروشتتون به ا سم شوهر کردن بعد تو حیو‌ون ز زدی به با بات ؟ 

به خاطر همین بی چشم و رویی های بچه بچه د ار نمی شم 

یعنی تمام زحمات مادرتو هیچی کردی و به باد دادی

نه بهش نگفتم کجا هستیم 

فقط بهش گفتم خونه رهن کردیم و موسسه بهمون وسیله منزل داد همین 

ولی باز گفت مادرت زن آخوند شده گفتم نشدهههههههههه

واقعا از روی مادرت خجالت نمی‌کشی ؟؟؟؟؟؟برو پیش همون بابای معتادت تا هزار تا بلا سر مواد به سرت بیاره ...

و الا 

تا فر دا هم واسه پو ل به معتاد تر از خودش به ز ور شو‌هرش بده 

بد بخت ما در به خدا 

خودت میگی کتکت می‌زده نمیزاشته بری مدرسه الان که مادرت داره زحمت می‌کشه براتون یه زندگی درست کنه چرا باید همچین کاری کنی؟ اگه بیاد پیداتون کنه بلایی سر مادرت بیاره چی؟ برو به مادرت بگو چیکار کردی و ازش کمک بگیر

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40