2777
2789

حالا اگه گلدونی، آکواریومی، چیزی اون اطراف هست فعلا مسئله رو حل کن؛ بچه‌ها هم برات صلوات میفرستن تا انرژی بگیری و این مسافت طولانی رو طی کنی.

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اگه گلدونی، آکواریومی، چیزی اون اطراف هست فعلا مسئله رو حل کن؛ بچه‌ها هم برات صلوات میفرستن تا ...

من براش دعا میکنم این مسیر خطیر رو به سلامت طی کنه😁

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

استارتر فقط میتونم بگم قربون دل خجستت😩😩

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

خب الآن تو میگی من چیکار کنم؟ کاری از دستم میاد بگو تروخدا، مدیونم اگه دریغ کنم😆😆😆

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

خونه تون دوبلکسه؟؟؟

دوبلکس میدوستم سوبلکس بیشتر. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄