2777
2789
عنوان

کنکوری ها انسانی 404 و 405 میاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 28 پست
من پشتم رشتمم انسانیه ببینید من میگم امسال که دوازدهمه اصلا کاری به مدیر و.. اینا نداشته باشید زیاد ...

پسرم داره یک مدرسه غیرانتفاعی میره منطقه 3 هستم و پسرم بهترین غیرانتفاعی شهرمونو داره میره.

کل تابستون مدرسه بود و الان تا ماه بعد کل کتابهاشون تمام میشه. الانم صبح میره تا 8 شب مدرسه هست مرتب ازشون ازمون تست و تشریحی میگیرن. مدرسه براشون گزینه دو ثبت نام کرده مرتب ازمون میگیرن در محدوده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤍😍 جواهری بهترینه یعنی رو دستش نیست ولی یکم سطحش بالاست اگه با ایشون اوکی نشد سودیان هم خوبه

مرسی دورت بگردم ایشالله که بهترین رتبه رو بیاری و بهترین دانشگاه قبول بشی عزیز دلم. گلم شما چجوری دارین مطالعه میکنید و پیش میبرید؟

پسرم داره یک مدرسه غیرانتفاعی میره منطقه 3 هستم و پسرم بهترین غیرانتفاعی شهرمونو داره میره.

کل تابستون مدرسه بود و الان تا ماه بعد کل کتابهاشون تمام میشه. الانم صبح میره تا 8 شب مدرسه هست مرتب ازشون ازمون تست و تشریحی میگیرن. مدرسه براشون گزینه دو ثبت نام کرده مرتب ازمون میگیرن در محدوده. درصدهاشو زیاد جالب نمیزنه . گزینه دو رو خود مدرسه میگیره و مشاورش هم ماز و قلم چی. پسرم میگه گزینه دو خیلی سخته . درصدای جالبی نمیزنه. 

مثلا ازمون دیروز رو اینجوری زده 

ریاضی 33

علوم فنون 51

جامعه 36

عربی 48

تاریخ 43

جغرافیا 28

فلسفه منطق20

روانشناسی 6

اقتصاد70

البته در محدوده بوده این ازمون 

خب پس عالیه ایشالا که قبوله

گلم 

مدرسه براشون گزینه دو ثبت نام کرده مرتب ازمون میگیرن در محدوده. درصدهاشو زیاد جالب نمیزنه . گزینه دو رو خود مدرسه میگیره و مشاورش هم ماز و قلم چی. پسرم میگه گزینه دو خیلی سخته . درصدای جالبی نمیزنه. 

مثلا ازمون دیروز رو اینجوری زده 

ریاضی 33

علوم فنون 51

جامعه 36

عربی 48

تاریخ 43

جغرافیا 28

فلسفه منطق20

روانشناسی 6

اقتصاد70

البته در محدوده بوده این ازمون 

گلم مدرسه براشون گزینه دو ثبت نام کرده مرتب ازمون میگیرن در محدوده. درصدهاشو زیاد جالب نمیزنه . گزین ...

شما باید ببینی مشکلش کجاست مثلا تو قواعد عربی اگه مشکل داره حتما به تدریس نیاز داره ولی اگه تو حفظیات مشکل داره بیشتر درس های انسانی رو بایدددد مفهومی خوند تا درست تست زد مثلا من تو کنکور اصلااا جامعه نخونده بودم ولی چون مفهمومی در طول سه سال برای مدرسه خوندم تونستم ۴۸ درصد بزنم

و خیلی هم به درصد توجه نکنید چون دوست من توی قلم چی همیشههه عالی بود ولی متاسفانه فرهنگیان نیاورد امکان داره پسرتون درصدش پایین باشه ولی بیاره

شما باید ببینی مشکلش کجاست مثلا تو قواعد عربی اگه مشکل داره حتما به تدریس نیاز داره ولی اگه تو حفظیا ...

البته بگم این دوستم خیلی استرسی بود و شاید کنکورش رو بخاطر همین خراب کرد تو کنکور استرس نداشتن خیلیییی مهمه

شما باید ببینی مشکلش کجاست مثلا تو قواعد عربی اگه مشکل داره حتما به تدریس نیاز داره ولی اگه تو حفظیا ...

ان شالله گلم . دیدین درصداشو؟ میدونین دبیرای دهم یازدهمشون خیلی قوی نبودن. پسرمم خیلی درسخون نبود الانم بنظرم خیلی تلاش نمیکنه برای خوندنیا

مرسی دورت بگردم ایشالله که بهترین رتبه رو بیاری و بهترین دانشگاه قبول بشی عزیز دلم. گلم شما چجوری دا ...

فدای شما همچنین‌پسرتون

من طبق بودجه بندی ازمونا میرم جلو 

‌اره‌گزینه‌دو فوق العاده سخت و مسخرس

خوبه درکل سطحش ولی باید روانشو کار کنه  روان درس‌اسونه و تراز اوریه

جامعه شناسیم باید بیشتر کار کنه 

رو جغرافیا تاریخم تمرکز کنه نور علی نور میشه

ریاضی و فنونم عالیه

کجایی آرزوی محال...

فدای شما همچنین‌پسرتون من طبق بودجه بندی ازمونا میرم جلو ‌اره‌گزینه‌دو فوق العاده سخت و مسخرسخوبه در ...

ممنون دورت بگردم من.

هرچی بهش میگم مامان کلاس فنون و فلسف منطق برو راضی نمیشه. میگم فلسفه منطقو هیجی نمیفهمم

فدای شما همچنین‌پسرتون من طبق بودجه بندی ازمونا میرم جلو ‌اره‌گزینه‌دو فوق العاده سخت و مسخرسخوبه در ...

بنظرتون من چیکار میتونم براش انجام بدم چه کمکی انجام بدم گلم

ممنون دورت بگردم من.هرچی بهش میگم مامان کلاس فنون و فلسف منطق برو راضی نمیشه. میگم فلسفه منطقو هیجی ...

😍🤍✨️

فلسفه منطق واقعا سخته وتلاش زیاد تست فراوان میخواد

‌من خودم سال اول کنکورم منفی زدم💔🤣

کجایی آرزوی محال...

بنظرتون من چیکار میتونم براش انجام بدم چه کمکی انجام بدم گلم

محیط خوب 

و اروم 

مثلا اگه ی ازمون کم زد اینا تشر نزنین بهش 

گاهی ادم‌خسته میشه کم‌میاره مخصوصا‌ناهای بهمن اسفند دیگه میبره ادم 

انگیزه بدین بهش 

اگه افت کرد نگید قبول نمیشی و فلان

کجایی آرزوی محال...

محیط خوب و اروم مثلا اگه ی ازمون کم زد اینا تشر نزنین بهش گاهی ادم‌خسته میشه کم‌میاره مخصوصا‌ناهای ...

خیلی سعی میکنم جلوی خودمو بگیرم گلم. گلم میگم برای فرهنگیان کدوم ازمون ها بیشتر شبیه سازه گزینه دو یا ماز