2777
2789
عنوان

خواستگار سن بالا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 37 پست

متاسفانه دوراشون می زنن بعد می گن یه دختر باشه سن کم بچه دار بشه زود ولی تو دوست داری بگردی هیجان تجربه کنی اونا دیگه می خوان خونه باشن دیگه هیچی براشون اولین بار نیست هیجانی واسش ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم حتی بهترین خواستگارم تو این سن برات زوده البته بستگی به خودت داره ولی بنظرم بزار حداقل 24 سالت بشه ممکنه در آینده معیارهات فرق کنه اگه دانشجویی بچسب به درست توکل کن یکی خوب سر راهت قرار بگیره

ببین میدونم اختلاف ۱۵ سال زیاده اما خیلی از پسرهای ۳۵ اینا هستن اصلا به سن شون نمیخوره چهرشون نهایتا ۲۹ اینا بخوره بهشون ، دو اوضاع مالی اگه اوضاع مالیش خیلی خوب باشه واقعا بنظرم میارزه ، سوم که از همه مهم تره اخلاق و تفاهم و... چه فایده ای داره بری با یکی ازدواج کنی اختلاف سنی تون کم باشه اما وضع مالی خوبی نداشته باشه یا لجوج ، عموم پسرها سن پایین سن زیر ۳۰ کلا خوب نیستن لجوج بی عقل من نمی‌پسندم به سن نگاه نکن فقط ببین معیار هاتو داره یا نه ، اختلاف سنی زیاد همیشه بد نیست انقد دیدم با اختلاف سنی کم کلی خیانت میکنن طلبکارن همیشه اما سن بالا اینطوری نیست عموما چون سنش بالاست به فکر زن و زندگیشه دوراشو تو مجردی زده قدر زن و زندگی میدونه چصی هم نیست پسرای درپیت با اختلاف سنی کم انقد برای خانومشون چصی میان😂 البته نمیگم همه اما اکثرا پس به سن نگاه نکن به شرایط نگاه کن