2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16861943/انقد-گریه-کردم-چشام-کور-شده-برا-روتین-پوستی بخاطر امام حسین بخاطر خدا گزارشش بزنید بخدا هرکی گزارش بزنه نفری  یه ایت الکرسی براش میخونم دردتون ب جونم دورتون‌بگردم ابروم داره میره خیلی گناه دارم😭

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

🤣🤣🤣🤣خدانکشت

به همه نمیگم بچه داره بهشون میگم دوتا تخم صگ داره

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم هیچکس مثل من نبوده

تو دانشگاه به یه نفر علاقمند شدم و اونم همینطور(به گفته خودش) ولی هرچقد گفتم اقدام کن حداقل گف پول ندارم کار ندارم نمیتونم بیام حتی به خونوادشم نگف دیگه منم خواستگار داشتم دیدم کلا بیخیاله ولش کردم و ازدواج کردم بعد ازدواج اومد پیشم گف به دوستت میگی بهش علاقه دارم؟مامانشو اورد باهاش صحبت کرد ولی دوستم جواب منفی داد 

حلالش نکردم 

بخاطرش اعتماد خونوادمو ازدست دادم 

ایشالله هرجا هس خیر نبینه

خبری ندارم.دوساله بی خبرم.امیدوارم هیچ وقت هم حتی اتفاقی خبری ازش بهم نرسه...ولی اگر میشد، اگر اون م ...

تمام تک به تک حرفاتو با تمام وجودم درک کردم....

بی تواما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...

الهییی عزیزم ایشالله خوشبخت باشین

❤️❤️🌼😘

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️ 

با همونی که بهم خیانت کرد که پسر داییش بود ازدواج کرده منم تنها برای خودم می چرخم

بیخیال

شابد سخت ولی میگذره و فراموشش میکنی و راحت میشی

بی تواما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...