2777
2789

باهمیم بابام فعلا مخالفه نامزد شیم

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

۲۳ سال پارتنر؟؟!!!ازدواج کردیم گلم۲ تا هم بچه داریم

یه لحظه خودمم با این فکرم تعجب کردم اصلا غیر ممکنه🤣🤣🤣

انشالله که خوشبخت باشین

😄😙

بی تواما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله از قلب و ذهنت بره توام با یه بهتر از اون اشنا بشی و طعم خوشبختی رو بچشی

راستش خوشحالم از نرسیدن بهش،الان دو سال شده که کات کردیم،پسر خیلی خوبی بود ،خیلی خوب 

اما آدمِ همدیگه نبودیم ،مناسب هم نبودیم،فکر کنم به ازدواج هم میرسیدیم به طلاق ختم میشد

یه وقتایی درسته اونطوری که میخوای نمیشه،اما خدا به دادت میرسه

منم بعدش شدیدا مریض شدم و افسرده شدم اما خب الان هیچ حسی بهش ندارم ،نه عشق نه نفرت ،فقط اسمش تو ذهنمه😂و از جاهایی که باهم خاطره داریم رد میشم یادش میفتم ،حتی نفرت هم ندارم ازش ،اونم بعد از من اذیت شد و مریض شد

خودم از یکی خوشم میاد که اون میلی بهم نداره .

پس نه عشق کسی ام نه کسی عشق منه .

خیلی دوست دارن یه روزی عشق دوطرفه نرمال رو تجربه کنم .

نمیدونم چرا در قاموس خودم نمیبینم اینو ...

هوففف اعصابم خورد شد

من اصلا باهاش تو رابطه نبودم عشقم پنهانیه

خب بهش بگو

چه اشکال داره

دوست خواهرم به کسی که دوستش داشت پیشنهاد داد

الان ازدواج کردن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
یه لحظه خودمم با این فکرم تعجب کردم اصلا غیر ممکنه🤣🤣🤣 انشالله که خوشبخت باشین 😄😙

فدات عزیزم

انشالله تو هم به کسی که عشق و آرامش رو باهاش تجربه کنی ، برسی

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی