2777
2789
میتونین پیام بدین اگه واقعا خیلی اذیت هستین

خجالت میکشم رد شم

نکمه بگه نمیخوامت

اخه آدم رک و بی پروایهه

یه بارم که دوباره یه نفر بهش اعتراف کرده بود، آبروی طرفو تو بین کل پسرای فامیل برده بود

ترس دارم

بی تواما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا داره با زنش حال می‌کنه 😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

برو جیباشو خالی کن باش؟😂😂

😂🥹آره خب

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

خجالت میکشم رد شم نکمه بگه نمیخوامتاخه آدم رک و بی پروایههیه بارم که دوباره یه نفر بهش اعتراف کرده ب ...

خودتون رو اوابل معرفی نکنید 

اینکه جواب رد بشنوید خیلی بهتر از این هست ک توی فکرش باشید و اذیت بشین 

استندبایِ حاجی🙌🏼

عشق اگه عشق باشه فقط همون اولی میشه دیگه دومی وجود نداره

دقیقا اونی که به دومی میرسه حتما اولی عرضه نداشته که باخته

برای من حداقل اینجوربود

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
اخه هیچ نشونه ی علاقه ای تو اون نمیبینم که بهش اعتراف کنم

خب اونم هیچ نشونه ای توی پسره نمیدید

عشقشون یک طرفه بود

ولی نمیخواست حسرت به دلش بمونه

گفت پیشنهاد میدم یا رد میکنه یا اوکی میشیم 

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
خودتون رو اوابل معرفی نکنید اینکه جواب رد بشنوید خیلی بهتر از این هست ک توی فکرش باشید و اذیت بشین

جدی؟

مثلا چطوری اول میام بدم

میشه کمکم کنی

بی تواما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...