2777
2789
عنوان

فامیل خیلی می چسبن به داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3938 بازدید | 126 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=400713235]اینکه خیلی عادیه برا ما فامیل دسته گل گرفت اومد خونه خواستگاری و مهریه هم تعیین کرد ...

یه عده از مامانای پسر دار همیشه توهم دارن که همه پسرشونو میخوان برای دخترشون.  ادم جرئت نمیکنه دیگه تو فامیل به یه پسر سلام کنه زود پشتش حرف درمیارن خود پسره هم هیچی نگه خانومای فامیل یه چیزی پشتت درمیارن والا ماهم داداش داریم از این توهما نداریم😐

افرین من دیدم یه جا طرف گفته بود از ۷ سالگی خواستگار داشتم 🤣

ببین بعضی قوم و قبیله ها جدا اینطوریه. دخترو از بچگی نشون میکنن که بعدا به غریبه ندن. گریه داره ولی هست بدبختانه من دیدم تو فامیل دور ( البته از 7 نه ، تو 10،12 سالگی)

🌸

نه چهره زیبای خاص و شغل خاص

والا حالا برادر هامو در نظر نگیریم تو فامیل دیگه شغل خاص و ظاهر زیبا زیاد هست دخترا کشته مردشون نیستن ولی احترام صمیمت هست 

والا ادم دیگه می ترسه به پسرای فامیل نگاه کنه خواهر و مادرشون بد فکر نکنه

والا حالا برادر هامو در نظر نگیریم تو فامیل دیگه شغل خاص و ظاهر زیبا زیاد هست دخترا کشته مردشون نیست ...

نه اصلا ازدواج فامیلی خطرناک بابت بیماری مگه لنگ شوهر موندن زن فامیل شن خطرناک

میگم‌عجب خاله ای هستی ها بعدشم خانواده خودت هم دست کمی نداشتن که دخترسون به یه مرد دیونه دادن خواهرت ...

نه من بچه ی خواهرمو خییلی دوستش دارم ولی واقعا همچین توهمی زده بودن.. منظورم از اینکه بچه آبجیم بی ریخت و تنبله خواستم بگم همچین تحفه ای هم نیس