2777
2789
عنوان

چرا بعضی دخترا اینجوری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 61 پست
چه خرااااااااااااب

مدرسه ایه دختره

آخه روز اول ک دیدمش ب شوهرم گفتم چرا انقدر اینجوریه رفتارش

انقدر راحت نباش خودتو بگیر ک این دختره خودشو جمع کنه 

شوهرم گفت نه و دختر خوبیه و....

😐حالا اومد گفت حق با تو بود 

هستم ولی خستم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمبود دارن اینا خراب و تیغ زن و خونه خراب کنن

هنگم هنوز😐فقط اونجا ک عکس بدن پسره ک رو پروفایل بوده رفتن دیدن و ازش تعریف کردن😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

واقعا ترسیدم بخدا 

من ۲۷ سالمه یه بار ب بدن مرد دیگه نگاه نکردم حتی تو عکس 

انگار سخته برام

اینا دو تایی نشستن تعریف کردن ازش

هستم ولی خستم❤

هنگم هنوز😐فقط اونجا ک عکس بدن پسره ک رو پروفایل بوده رفتن دیدن و ازش تعریف کردن😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 ...

دوتا چسخل بهم رسیدن دیگه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
دختر انقد دم دستیدختر انقد سبکآبروی بقیه دخترارو میبرن.همینا باعث شدن مردا درباره دخترا فکر ناجور بک ...

دقیقااااااا

اونوقت یه سری مرد فکر میکنن بقیه هم همینن رفتار درست نمیکنن با خانوما و احترام نمیذارن

هستم ولی خستم❤

دوتا چسخل بهم رسیدن دیگه

دلم میخواد یه کاری کنم شوهرم نره اونجا سر کار

ولی اوضاع کار خرابه

از طرفی هر جا بره متاسفانه همینه 

چون چند تا شرکت قبلش هم میرفت مورد مشابه این بود☹️تازه اونجا زنه زنگ میزد صبح بخیر ب شوهرم میگفت

هستم ولی خستم❤

گوشی شوهرت رمزی اثر انگشتی چیزی نداره

حسابداره

داشته سند میزده از تو گروه کاری 

چون فاکتورا رو تو گروه میفرستن

گویا میره سرویس بهداشتی 

قفل نمیکنه 

این میره سر گوشی

هستم ولی خستم❤

هنگم هنوز😐فقط اونجا ک عکس بدن پسره ک رو پروفایل بوده رفتن دیدن و ازش تعریف کردن😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 ...

شما حیا داری خوب

این ارزشمندترین چیزیه که داری قدرشو بدون و خدا رو شکر کن

دختر ایرانی مظهر حیا بودهدهمیشه.همونی که براش پاشنه در خونشونو از جاش میکندن که بله بگیرن.با اینکه دخترای با حیا کم نیستن و زیادن اما بعضیا آبروی هرچی دختره میبرن

دلم میخواد یه کاری کنم شوهرم نره اونجا سر کارولی اوضاع کار خرابهاز طرفی هر جا بره متاسفانه همینه چون ...

توچوب لای کارشون بنداز اخراج بشن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
اینا چجوری تربیت شدن آخه

تازه اول ک شوهرم گفته شمارشو از کجا آوردی با پرویی گفته شماره ماشینش رو برداشتم دادم دوستم و.....

بعد خندیده گفته حالا یه شماره بود مگه چی شده 😐

بعد ک دوربینا رو دیدن گفته فقط یه شماره برداشتم انگار چیکار کردم😐 همشم میخندیده

شوهرم گفت همش میخندید 

پروووووووووو

هستم ولی خستم❤