2777
2789
عنوان

چرا بعضی دخترا اینجوری شدن

588 بازدید | 61 پست

تو محل کار شوهرم ، رفیقش میره ببینتش

دو تا دختر اونجا بودن

وقتی رفیقه رو میبینن شروع میکنن خندیدن و بعد ک میره ب شوهرم میگن چند سالش بود و سوال در موردش میپرسن

شوهرم الکی میگه عقد هست و زن داره ک اینا ول کنن

دختره قایمکی رفته سر گوشی شوهرم شماره پسره رو برداشته

هستم ولی خستم❤

رفتن پروفایلاشو دیدن عکس بدن پسره بوده و شروع کردن ب تعریف کردن از بدن پسره😐 زنگش زده و گفته من فلانی ام و همکار رفیقت و....

(بعد ک تو دوربینا دیدن دختره شماره رو برداشته دختر دومی اینا رو گفته ک تقصیر اون دختر اولی بود و این کارا رو کرد )

هستم ولی خستم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐

میترسیم چیزی بگیم بیان بخورنمون الان

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

بعد اینجا یه محله ی کوچیکه 

همه میشناسن همدیگه رو 

آها وقتی گفتن ب دختره الکی گفته شماره ماشین رو برداشتم دادم دوستم از شماره پلاک ماشین موبایلش رو پیدا کرد (ماشینه ب نام خود پسره نبوده اصلا ک بخواد شمارش جایی باشه)

بعد دوربینا رو دیدن ک رفته قایمکی از گوشی شوهرم برداشته

هستم ولی خستم❤

همه اینجور نیست یسریا درونشون کرم دارن و عزتم ندارن براخودشون

شوهرت حالا ازکجا فهمید ک شماره ذو برداشتن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
رفتن پروفایلاشو دیدن عکس بدن پسره بوده و شروع کردن ب تعریف کردن از بدن پسره😐 زنگش زده و گفته من فلا ...

میخارن عزیزم میخارن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲