2777
2789
عنوان

چرا بعضی دخترا اینجوری شدن

599 بازدید | 61 پست

تو محل کار شوهرم ، رفیقش میره ببینتش

دو تا دختر اونجا بودن

وقتی رفیقه رو میبینن شروع میکنن خندیدن و بعد ک میره ب شوهرم میگن چند سالش بود و سوال در موردش میپرسن

شوهرم الکی میگه عقد هست و زن داره ک اینا ول کنن

دختره قایمکی رفته سر گوشی شوهرم شماره پسره رو برداشته

هستم ولی خستم❤

رفتن پروفایلاشو دیدن عکس بدن پسره بوده و شروع کردن ب تعریف کردن از بدن پسره😐 زنگش زده و گفته من فلانی ام و همکار رفیقت و....

(بعد ک تو دوربینا دیدن دختره شماره رو برداشته دختر دومی اینا رو گفته ک تقصیر اون دختر اولی بود و این کارا رو کرد )

هستم ولی خستم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐

میترسیم چیزی بگیم بیان بخورنمون الان

مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

بعد اینجا یه محله ی کوچیکه 

همه میشناسن همدیگه رو 

آها وقتی گفتن ب دختره الکی گفته شماره ماشین رو برداشتم دادم دوستم از شماره پلاک ماشین موبایلش رو پیدا کرد (ماشینه ب نام خود پسره نبوده اصلا ک بخواد شمارش جایی باشه)

بعد دوربینا رو دیدن ک رفته قایمکی از گوشی شوهرم برداشته

هستم ولی خستم❤

همه اینجور نیست یسریا درونشون کرم دارن و عزتم ندارن براخودشون

شوهرت حالا ازکجا فهمید ک شماره ذو برداشتن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
رفتن پروفایلاشو دیدن عکس بدن پسره بوده و شروع کردن ب تعریف کردن از بدن پسره😐 زنگش زده و گفته من فلا ...

میخارن عزیزم میخارن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲