240 متری 3 خواب مستر نورگیر از 3 جهت ساخت 1404 تو یه ساختمون تو بالاشهر با همه مشاعات استخر و جکوزی و سالن ورزش و... داخلشم همه چی برند کار شده
12 میلیارد
فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔
فکر نکنم هیج شهری قیمت هاش مثل تهران باشه خونه واقعا گرونه
گلم ما مرکز یه استان کوچیکیم ولی به خاطر آب و هوا خیلی از استانهای بد آب و هوا اینجا برای خودشون خونه میخرن و چون اکثرا پولدارن قیمت بالا میدن خود مردم اینجا هم بعضیشون کویت کار میکنن درآمدشون خوبه برای خرید لارج رفتار میکنن همینجوری الکی الکی قیمت خونهها را کشیدن بالا البته مافیای شهرداری و شورای شهر که اجازهی آزادسازی زمینها را نمیدن هم تو این موضوع بیتاثیر نیست متاسفانه وگرنه شهر ما به جز آب و هواش هیچ مزیت و امکاناتی نداره
ما میسازند چند طبقه ولی حالت همون ویلایی هست و عموما میدن بچه هاشون بقیه طبقات رو
اینجا شخص نمیتونه بسازه انقد پیمانکار 10 طبقه 15 طبقه میسازه بعد میفروشه این طوریه
الان این خونه طبقه 5 ساختمون هس گمونم
فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقدر شهر ها متفاوتند ما الانم اکثرا خودشون میسلزن پول داشته باشنمنطقه بالا شهر که خوب خیلی گرونه با ...
اونا پولدارن ویلایی میسازن😂 اینجا میبینی بالا شهرش این قیمته متوسطش 5 6 میلیارده که همونم خیلیا ندارن برا همین بالاشهرش گرون نیس البته کسایی که تو بالاشهر ما هستن همه ماشین خارجی و میباخ و دوج و لامبورگینی سوارن