2777
2789
عفونت کرده اصلا نباید اینطوری بشه چرک خشک کن خوردین

دارم میخورم البته از فرداش شروع کردم

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند روز پیش ۳ تا هم زمان باهم جراحی ریشه کردم یه طرف صورتم اندازه گردو ورم کرده

شما هم انتی بیوتیک میخورین؟

پس طبیعیه نگران نباشم

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم

بله انتی بیوتیک میخورم. با دهانشویه که داده برا شستشو..

ب من گفته اب نمک قرقره کن و آنتی بیوتیک و مسکن نوشته بعد ک زنگ زدم مطب  به منشیش گفتم ورم کرده گفته چند روز اک خوب نشد بیا دکتر برات پنیسیلین بنویسه باید ۵..۶ تا بزنس😢

من نمیخوام کارم به اونجا بکشه اصلا نمیتونم😭

ب من گفته اب نمک قرقره کن و آنتی بیوتیک و مسکن نوشته بعد ک زنگ زدم مطب به منشیش گفتم ورم کرده گفته ...

من چندتا بخیه دارم.

دکتر گفت تا دو هفته ممکنه التهاب و ورم باشه مخصوصا اگه دندون عفونت داشته باشه از قبل

من چندتا بخیه دارم.دکتر گفت تا دو هفته ممکنه التهاب و ورم باشه مخصوصا اگه دندون عفونت داشته باشه از ...

گرفتاری شدیم...از قبل عفونت نداشت..فعلا همینا رو استفاده کنم ان‌شاالله ک خوب بشم وگرنه من آدم تزریقی نیستم😭