2777
2789

من مجردم و بعضی وقتها تو محیط کار برام خواستگار میاد که دنبال دختر مجرد میگردن اکثرا مادرها هستند و من ندیده رد می کنم این سری اگه کسی اومد میخام قبول کنم آشنا بشم ولی نمی دونم چه واکنشی نشون بدم که زننده نباشه

اینکه اول شمارم رو به مادر پسره بدم و با پسره صحبت کنم و  بعد اگه از لحاظ اخلاقی و فکری به هم خوردیم حضوری هم رو ببینیم خوبه؟

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدیمها شماره منزل رو میدادت الان فکر کنم باید شماره موبایل مامانتو بدی صحبتهای اولیه اوکی شد با شما صحبت بشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

شماره مادرتو بده ب مادرش

با این کد دعوت milli-jtfbf وارد میلی بشین 10 میلی گرم طلا هدیه میده .فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

حتما شماره مادرتون را بدهید 

قبلش با نادر در مورد شرایط تون صحبت کنید 

بعد مادر تون با نادر اقا پسر صحبت کنند 

بعد خودتون با اقا پسر تلفنی صحبت کنید تا اینجا اگر اوکی بودید بگویید حضوری هندیگر را بیرون ببینید 

اگر باز هم اوکی بود تحقیقات میدانی را شروع کنید 

بعد خونتون بیایند 

دورادور خونه زندگیو شغل و محل کار داماد  و بقیه مسایل را پیگیری کنید