2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایت بارداری چیه؟اینجا ۲ درصد تاپیکها هم درباره ی بارداری نیستاصلا کی دیگه بچه میاره؟چرا اینقدر طرز ...

باشه تو خوبی برو با مرد ۵۰ ساله حرف بزن کی با تو کار داره

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب مردا آرزوهای دور ودراین مثل شمازنها کمتردارن. میخوان درلحظه خوش بگذرونن. اول بایدظرفیتشوداشته باش ...

👍👍

پس حقشونه که زنا پولاشونو خرج کنند تا هشتشون گرو نهشون باشه

من که همه ش دعا میکنم پول اضافه دستش نیاد چون آرامشم برام مهمتره و همینطور از زندگی بدون ابراز عشق و محبت متنفرم.همیشه هم به خانمهایی که دنبال پول هستن میگم عشقو محبت بینتون رو با پول عوض نکنید ولی خیلیا که تجربه ندارن میگن بی پولی عشق رو از بین میبره البته منظور من بی پولی نیست پول به اندازه ش خوبه

👍👍پس حقشونه که زنا پولاشونو خرج کنند تا هشتشون گرو نهشون باشهمن که همه ش دعا میکنم پول اضافه دستش ...

در۷۰درصدمواردحرفتون درسته.مردهای امروزی بیشتراهل خوشگذرونی هستندتامردهای قدیم. شمابروتو گیم نت ها خیلی ازسبیل کلفت ها درحال بازی هستند تعجب میکنی 

خب مشکلش چیه؟تو که خوشت نمیاد چرا میای تو تاپیکش؟چرا دعوا داری ؟؟

کی با تو حرف زد اصلا؟

اسم این سایت و کاربردش مشخصه. تو دوس داری جور دیگه ای استفاده کنی استفاده کن مهم نیست اصلا. اتفاقا تویی که با بی ادبی میخوای حرفتو به کرسی بنشونی وگرنه نظر منم به تو ربطی نداره برو هرکاری میخوای بکن چرا ریپ میزنی

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40