2777
2789
عنوان

لطفا خانوم های باردار وارد نشن🚫

630 بازدید | 36 پست

تروخدا یه نفر بهم راه حل بده دارم دیوونه میشم 

چندوقت پیش رفتیم مسافرت نزدیک یکی از شهرهای بین راهی یه سردرد و خستگی وحشتناک گرفتم جوری که حتی نمیتونستم راه برم اصلا سابقه نداشت اینجوری بشم عجیب بود 

دیگه اجبار توقف کردیم و اون شب رو خونه گرفتیم کاش هیچوقت وارد اون خونه نمی‌شدم به محض اینکه وارد شدم سنگینی بدی حس کردم تمام وحشت دنیا ریخت رو دلم جوری لرز کردم میگفتم تروخدا بریم تو خیابون بخوابیم اینجا نمیمونم اصلا قابل توصیف نیس که چقدر انرژی منفی و سنگینی دریافت کردم کل اون شب رو نتونستم راحت بخوابم کابوس دیدم 

از وقتی برگشتیم زندگیم جهنم شده یه شب نشده کابوس نبینم مدام یه نفر آزارم میده، از وحشتناک ترین مکان های دنیا عبورم میده عملا تو خواب شکنجم میدن 

جرعت ندارم بخوابم کل شب رو بیدارم از ترس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جن داشته؟

نمیدونم چی بود ولی تو کل عمرم چنین سنگینی ندیده بودم الانم ازش حرف میزنم لرز میکنم خیلی وحشتناک بود 

بابام میگفت عادیه مامانم میگفت هیچی نیس فقط من به این حالت دچار شدم 

عزیزم قبل خواب حتما پنج تا ایت الکرسی بخون و چهارقل. کنارتختت تو یک بشقاب برگ بو بذار آرامش بخشه و از افکار خواب بد و ...جلوگیری میکنه. یه مقدار گلاب بکش به فرق سرت چند شب مداوم استفاده کن ببین چطوریه