2777
2789
عنوان

کسی بوده با وجود دیابت ازدواج کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔😔

اول ازمایش بده

بعد هم مگ کسی اگر مریضی داشته باشه دیگ نمیتونه ازدواج کنه ؟!

این موردی ک میگم اتفاقا با فرد خوبی ازدواج کرد پسر خاله ش بود 

تازه این دیابت شدید داشت از همون سن کم

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

اول ازمایش بدهبعد هم مگ کسی اگر مریضی داشته باشه دیگ نمیتونه ازدواج کنه ؟!این موردی ک میگم اتفاقا با ...

میترسم ولی حتما همین روزا میرم 

میگم یوقت نکنه مجبورم شم انسولین بزنم 

میترسم ولی حتما همین روزا میرم میگم یوقت نکنه مجبورم شم انسولین بزنم

من فکر میکنم وسواس فکری گرفتی و حساس شدی

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

آخه عزیزم افتادگی مثانه برا خانومای که زایمان کردن خشکی دهان هم داشتی

من از اول طوری علائم داشتم همه میگفتن دیابت داری افتادگی مثانه بعد زایمان شد ولی من از مجردیم تکرر ادرار خشکی دهان پرنوشی و پرادراری داشتم و دارم

نگاه کن من برات دعا می کنم اصلا دیابت نباشه.   نگاه کن اگه دیابت هم بود  نترس همش روی هر غذایی که میخوری سماق بریز و دمنوش سماق بخور. به اندازه نه بیش از حد.  چون  سماق ضد دیابت و ضد چربی و ضد فشار خون بالا است.  و حتی برای کسانی که مشکل معده دارن و معده شوند بیش از حد اسید ترشح می‌کنه سماق خوبه اگه روی غذاشون کمی سماق بریزند . سماق جلوی ترشح زیاد اسید معده را میگیره.

من از اول طوری علائم داشتم همه میگفتن دیابت داری افتادگی مثانه بعد زایمان شد ولی من از مجردیم تکرر ا ...

خشکی دهان شدید دارم ادرارت هم زیاد بود من خیلی کار سنگین هم انجام میدم خداروشکر دیابت نداشتی 

تو رو خدا دعام کن جوانم مجردم