mahsan_sadat مدیر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 964 عنوان آنتی بیوتیک | مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 46 پست سه بار آنتی بیوتیک تو سرماخوردگی دادم الان متوجه شدم از دیشب از گریه نخوابیدم میگن باعث مقاومت آنتی بیوتیکی میشه اونم همش مریضه انقد گریه کردم دارم میمیرم دکتر نیست اینجا کسی 1404/08/17 | 05:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 15999 سرماخورده اصلا نیازی نیست بدی نباید میدادم چون برا سرماخوردگیایی ک گلو درگیر میشه یا تب داره انتی بیوتیک تجویز میشه یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
mahsan_sadat مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 964 نه عزیزم مشکلی ندارهولی هییییچ وقت سر خود دارو نده مخصوصا آنتی بیوتیکچون اکه مریضی ویروسی باشه آنتی ... وی روسیه چون و ناراحتم که خدا بکشتم
mahsan_sadat مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 964 برا سرماخوردگیایی ک گلو درگیر میشه یا تب داره انتی بیوتیک تجویز میشه خلط زیاد حس خس سینه آبریزش بینی شدید رنگ مایل به سفید یکم سبز کم رنگ خیلی سبز نیست کم رنگ ولی آب نداشت
mahsan_sadat مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 964 خلط زیاد حس خس سینه آبریزش بینی شدید رنگ مایل به سفید یکم سبز کم رنگ خیلی سبز نیست کم رنگ ولی آب ندا ... تب نداشت
mahsan_sadat مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 964 خلط زیاد حس خس سینه آبریزش بینی شدید رنگ مایل به سفید یکم سبز کم رنگ خیلی سبز نیست کم رنگ ولی آب ندا ... بنظرت تو سرماخوردگی اتفاقی می افته کسی بوده داده طوری نشده برا عفونت ویروسی
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 15999 خلط زیاد حس خس سینه آبریزش بینی شدید رنگ مایل به سفید یکم سبز کم رنگ خیلی سبز نیست کم رنگ ولی آب ندا ... خو این کاملا پیداس عفونت داشته. خودتو سرزنش نکن یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 34857 وی روسیه چون و ناراحتم که خدا بکشتم خودتو سرزنش نکن هیچ مشکلی پیش نمیاد نگران نباشتجربه شد که دیگه تکرار نکنهمن الان بچم ۶سالو نیمشه سر خود تاحالا بهش آنتی بیوتیک ندادمدر حد استامینوفن اگه تب داشت بدهحتما علائمش طوری بود که نیاز به دکتر داشت ببر
mahsan_sadat مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 964 خودتو سرزنش نکن هیچ مشکلی پیش نمیاد نگران نباشتجربه شد که دیگه تکرار نکنهمن الان بچم ۶سالو نیمشه سر ... کاش من میمردم همین ممنون از شما
mahsan_sadat مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 964 خو این کاملا پیداس عفونت داشته. خودتو سرزنش نکن از کجا میدونی گلوش درد نمیکنه آب یخ خورد اینجور شد شماهم دعا کنید امشب خودم نمیرم کار خداست از دیشب هی مشت میزنم تو سرم هی گریه میکنم
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 34857 کاش من میمردم همین ممنون از شما دیوانه !اینطوری نگوبرای هر کسی ممکنه پیش بیاداصلا نگراننباش
mahsan_sadat مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 964 ویوانه !اینطوری نگوبرای هر کسی ممکنه پیش بیاداصلا نگراننباش برا هیچکس نمیاد شما که ندادین اصلا حالا من چی
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 34857 خلط زیاد حس خس سینه آبریزش بینی شدید رنگ مایل به سفید یکم سبز کم رنگ خیلی سبز نیست کم رنگ ولی آب ندا ... با این علائمی که داشت دکتر بردی؟
mahsan_sadat مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 964 با این علائمی که داشت دکتر بردی؟ نه هنوز قرارع صبی ببینه از یک نفر گفتیم علائمش داد اینارو