2777
2789
پسرم پیش دبستانی میره میسپارم به خودش هرجور دوس داره صورتشو تمیز کنه از پس خودش برمیاد خداروشکر سلما ...

عزیزم خوبه منم بچه هام خودشون میشورن صورتشونو شوهرم میگه باید لیف بکشن میگم لیف داغون می‌کنه صورتشونو 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صورتشو خودش میشوره موهاشو شونه میزنه مسواک میزنه با آب خالی قرار نیست چیزی بزنه به صورتش

حتی ظرفهامو هم میشورن 😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
عزیزم خوبه منم بچه هام خودشون میشورن صورتشونو شوهرم میگه باید لیف بکشن میگم لیف داغون می‌کنه صورتشون ...

یا ابوالفضل من بااین سنم لیف تاحالا نکشیدم به پوستم اخه  پوست مث برگ گلشونو چرا باید بسابن با لیف 🥲🥲🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

یا ابوالفضل من بااین سنم لیف تاحالا نکشیدم به پوستم اخه پوست مث برگ گلشونو چرا باید بسابن با لیف 🥲 ...

همینو بگو میگه مامان بزرگ من همه یک بچه هاشو همین کارو میکرد نگا کن همشون پوستاشون خوبه گاوه بخدا حرف نمی‌فهمه 😐

پسرم پیش دبستانی میره میسپارم به خودش هرجور دوس داره صورتشو تمیز کنه از پس خودش برمیاد خداروشکر سلما ...

همسرم میگه بچه ها شب شیطون میاد صورتتونو لیس میزنه صبح اگه نشورین کثیف می مونه 😄😄 

بچه هام هر صبح بصورت خودکار روانه دسشوووری میشن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
همینو بگو میگه مامان بزرگ من همه یک بچه هاشو همین کارو میکرد نگا کن همشون پوستاشون خوبه گاوه بخدا حر ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

هیچی همون آب خالی حموم به حموم خودش با شوینده میشوره پسرم وگرنه صبح ها فقط آب خالی 

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

شوهرت وسواسه حتما

اما شما اهمیت نده اگر از الآن با بچه ها اینجوری رفتار کنی در آینده اونا هم وسواس میشن گناه دارن

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

شوهرت وسواسه حتمااما شما اهمیت نده اگر از الآن با بچه ها اینجوری رفتار کنی در آینده اونا هم وسواس می ...

نه بابا گور به گور شده وسواس نیست میخواد حرف خودشو راه ببره بگه تو اشتباه می‌کنی خیلیم فایده داره خودخواه احمقه

نه بابا گور به گور شده وسواس نیست میخواد حرف خودشو راه ببره بگه تو اشتباه می‌کنی خیلیم فایده داره خو ...

با زبون خوش بهش توضیح بده که اولا لیف کشیدن باعث چروک پوست میشه ثانیا پوست بچه لطیفه و نباید چیزی بهش زد

با همون آب خالی بشورین فقط موقع حمام از شوینده استفاده بشه کافیه