الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه اوضاع خوب شد ورق آب وهوا برگشت شرایط اقتصادی بهتر شد ولی ما دیگه توانایی بارداری نداشتیم چی؟؟در ضمن قرار نیست ما همه چیز در حد عالی برای بچمون فراهم کنیم .سعی میکنیم ولی خودش هم باید تلاش برای رسیدن به آرزوهاش رو یاد بگیره و قوی بشه
اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲 .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘 دوستان گرامی همه باهم هوای آب رو داشته باشیم
مم نکفتم بمیریمگفتم یه موجود دیگه رو درگیر این فلاکت نکنیم
بچه نیوردن یعنی زندگیو نصفه ول کردن و زندگی نکردن اینو کسی که ازدواج کرده بهتر درک میکنه تا شما باید بری زندگی تشکیل بدی چند سال بری جلو تا بفهمی باید برا ادامه زندگی بچه باشه پس نبودنش یعنی زندگی نکردن و ادامه ندادن
خودتون دارین میگین برای ما!پس اینکه بچه دار نشی میمیری اشتباهه
نمیمیرم ولی وقتی چیزیو واقعا میخوای و بدست نیاری نتیجش افسردگی و نا امیدی منم نگفتم میمیرم گفتم نمیخوام بشینم منتظر و افسرده و زندگی نکنم (منظور مردن نی منظور لذت نبرد از زندگیه)و منتظر پیری مرگ نشستن
نمیمیرم ولی وقتی چیزیو واقعا میخوای و بدست نیاری نتیجش افسردگی و نا امیدی منم نگفتم میمیرم گفتم نمیخ ...
کسی که از نظر مالی میتونه بچه رو ساپورت کنه چرا نیاره همین الانم از فامیلای ما هستن پول داشتن بچه هاشون رو فرستادن اروپا اونجا هم کلی سختی کشیدن ولی اینده دارن