2777
2789
عنوان

چرا بچه دار میشید⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 4658 بازدید | 333 پست
ب گفته شما باشه باید بشینیم تو خونه منتظر تا بمیریم و زندگی نکنیم

آی گفتی 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

چرا تاپیک ها همه در این مورده؟!بچه ندارم و نمیارم و نمی تونم توجیحت کنم

وای دقیقا دقت کردین امروز چقدر تاپیک زدن 

من فقط تو این نظر دادم از کردم پشیمون شدن 

نی نی یار برا من تگ کردن 

بقیرو اصلا نظر ندادم... 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تاپیک ها همه در این مورده؟!بچه ندارم و نمیارم و نمی تونم توجیحت کنم

به خاطر اول جنگ 12 روزه و الانم بی ابی و تورمه مضطرب شدن درست مثل موقعی که طلا میره بالا هی تاپیک میزنن طلا بخرم یا نه

اگه اوضاع خوب شد ورق آب وهوا برگشت شرایط اقتصادی بهتر شد ولی ما دیگه توانایی بارداری نداشتیم چی؟؟در ضمن قرار نیست ما همه چیز در حد عالی برای بچمون فراهم کنیم .سعی می‌کنیم ولی خودش هم باید تلاش برای رسیدن به آرزوهاش رو یاد بگیره و قوی بشه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
مم نکفتم بمیریمگفتم یه موجود دیگه رو درگیر این فلاکت نکنیم

بچه نیوردن یعنی زندگیو نصفه ول کردن و زندگی نکردن اینو کسی که ازدواج کرده بهتر درک میکنه تا شما باید بری زندگی تشکیل بدی چند سال بری جلو تا بفهمی باید برا ادامه زندگی بچه باشه پس نبودنش یعنی زندگی نکردن و ادامه ندادن 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

کل زندگی تو بچه دار شدن خلاصه نمیشه

برا ما بخش بزرگ و مهمی از زندگیمونه عمیقا دلمون بچه میخواست و قطعا همه تلاشمونو برا رفاهش میکنیم حتی داریم ب مهاجرت فکر میکنیم بخاطرش 

ولی خب ی نفر علایقش فرق داره کلا بچه و مادر پدر شدنو دوست نداره 

برا ما بخش بزرگ و مهمی از زندگیمونه عمیقا دلمون بچه میخواست و قطعا همه تلاشمونو برا رفاهش میکنیم حتی ...

خودتون دارین میگین برای ما!

پس اینکه بچه دار نشی میمیری اشتباهه

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

خودتون دارین میگین برای ما!پس اینکه بچه دار نشی میمیری اشتباهه

نمیمیرم ولی وقتی چیزیو واقعا میخوای و بدست نیاری نتیجش افسردگی و نا امیدی منم نگفتم میمیرم گفتم نمیخوام بشینم منتظر و افسرده و زندگی نکنم (منظور مردن نی منظور لذت نبرد از زندگیه)و منتظر پیری مرگ نشستن 

نمیمیرم ولی وقتی چیزیو واقعا میخوای و بدست نیاری نتیجش افسردگی و نا امیدی منم نگفتم میمیرم گفتم نمیخ ...

کسی که از نظر مالی میتونه بچه رو ساپورت کنه چرا نیاره همین الانم از فامیلای ما هستن پول داشتن بچه هاشون رو فرستادن اروپا اونجا هم کلی سختی کشیدن ولی اینده دارن

کسی که از نظر مالی میتونه بچه رو ساپورت کنه چرا نیاره همین الانم از فامیلای ما هستن پول داشتن بچه ها ...

همون اینجا میگن چون 12 روز جنگ شد و در شرف خشکسالی هستیم دیگ نسلو ادامه ندین بچه نیارین تموم شیم