2777
2789
عنوان

خانم هایی که موهای کوتاه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 82 پست
آهان ...نه موهای من الان هم کوتاهه منتها پسرونه نیست ....افسردگی برای از دست دادن موهات گرفتی یا این ...

مدلش خیلی ناز بود 

واسه موهام نمیدونم چرا من بدجور عاشق موهامم 

مامانم میگه بچه که بودی موهات کوتاه میکردم بعدش نگاه موهات میکردی که افتادن رو زمین زار زار گریه میکردی 😑😂

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀

خدارو شکر رشدش خوبه چشم بهم بزنی بلند شده الان از کوتاهش لذت ببر بلند که بشه دیگه نمیتونی لذت الآنو ...

اره ولی بدون اجازه شوهرمم انجام دادم🤣

بنده خدا میگفت نه لابد موهاتو اون زیر یجوری قائم کردی وگرنه بدون اجازه انجام نمیدادی دیگه اومد از نزدیک دست دید اره کوتاه کردم رفت تو خودش عاشق موهام بود الان میگم چون موهام رنگه یکم خشک شده برم پروتئین تراپی کنم میگه بزار هروقت بلند شد برو🤣

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم خواهرم باز حداقل شماهم بخاطر نوزاد داشتین مجبور بودین هم یه پولی اومده دستت من یهوییییی شد مو ...

عزیزم اگر وزن موهات هم زیاد بود آره نزدیک پونزده تومن مبفروختی ولی اگر وزنش زیاد نباشه حتی اگر بدون رنگ و موخوره هم باشه بیست تومن نمیخرن ...

مال من هم یک سال و پنج ماه پیش موهام که عالی و خرمایی رنگ طبیعی و بدون موخوره تا دم باسنم بود طرف خرید هفت تومن 

عزیزم اگر وزن موهات هم زیاد بود آره نزدیک پونزده تومن مبفروختی ولی اگر وزنش زیاد نباشه حتی اگر بدون ...

من موهام خیلی پر پشته ولی الان یکماهیه بخاطر استرس شلال شلال میریزه میاد پایین

اگه موهامو میدیدی واقعا الان میکوبیدی تو سرم ک چرا کوتاه کردم

درکل ببین واقعا چی دوس داری مثل من هیجانی تصمیم نگیر

مدل موی پسرونه روی چهره هم خیلی تاثیر میذاره خیلی خیلی

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴