2777
2789
عنوان

خدا شاهده که

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 18 پست
خوبه پس. پاشو گوشیو بزار کنار کاراتو انجام بده پس. هر موقع خسته شدی استراحت کنی بعد بری.

هوا سرده

چپیدم زیر پتو 

پاشوم نمیاد😂

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوا سردهچپیدم زیر پتو پاشوم نمیاد😂

بگیر بخواب بابا. بخدا انقد دوست دارم یه بار هم شده زود بخوابم. یه خواب راحت شده آرزوم. از وقتی بچه دار شدم یه خواب راحت نداشتم دیگه. الان خوابم میاد ولی بچم نمی‌خوابه.