2777
2789
عنوان

امروز تولدم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 36 پست
خوشحال شدم برات تولدت مبارک 🧡🎂

مرسی عزیزمممم🥹🫂♥️

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی جالب بود کسی نگف مک میشه خواهر شوهر 😂😂😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

اره. چرا نشه. همه كه مثل هم نيستن. هميشه خوش باشيد🌺

اخه تا اسم خواهرشوهر بیاد خیلیا دل خوشی ندارن 😂

اره درسته 

قربونت همچنین خودتتت💙

مرسي ممنون🌺ميتونم بپرسم چندسالتونه؟اگه اشكالي نداره

🧡✨

۱۸ سالمه چطور گلم؟

احسنت به این شوهر

و تبریک به شما

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

تولدت مبارک باشه ولی تازه اولشه...

قربونت بشم 🧡

اره نمدونم شاید🤷🏻‍♀️😂 ولی دیک ۱ سالی میشه عروسشونم همون روزای اولم خوب بودن باهام  

الآنم هرچی باشه طرف منو میگیرن تا داداششونو😂

احسنت به این شوهرو تبریک به شما

قربان شما گلی 😅♥️✨

ببخشيد اينو ميپرسم،چون قبلا ديدم تو يكي از تاپيكاتون نوشته بوديد كه نامزدتون شهر ديگه هست. همگي از ش ...

ن  نامزدم  خودش شهر دیگ  نیس  برای ی کاری رفته بودن 

ولی خواهرشوهرام اره شهر دیگ ان  و اومده بودن