نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵 تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌
کادو ی تک پوش و البتهمنم برد بیمارستان خصوصی که بابت این موضوع همیشه ممنونشم..اول اومد رو سر من و گف خوبی؟بااینکه بچه یکم اونور تر من بود ولی اول حواسش به این بود ک من چرا دارم گریه میکنم یهو گفتم بچرو دیدی؟رف نگا کرد گف اوا سلام تو بودی لگد میزدی🤣🤣
این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من بعد از ۷سال نازایی و کلی سختی باردارشدم یعنی دل تو دلمون نبود برای دیدنش بعد زایمان بچه رو بردن ان آی سی یو رفت اونجا دید اومد بیرون پیشم کلی گریه کرد خیلی ناراحت بود
۴ روز بعد ترخیص شد بهترین روز عمرمون بود با کلی خوش حالی اومدیم خونه برای من گردنبد خریده بود برای دخترم ۴تا النگو
من خودم واسم مهم نبود شوهرم چیزی بخره واسم هدیه ولی چون واسه بقیه حانوادم مهم بود خودم قبلش رفتم گل خریدم یا سکه پارسیان دادم بهش گفتم بیار برام ولی جالب اینکه همانم یادش رفت بیاره