2777
2789
عنوان

زندگی مادرم 2

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگم چی بگم گیرم میاد 😂 بچه گیر اونا میاد داداش گیر من 😂

وقتی میگی بچه گیرشون میاد اینطور معنی میده که بچه از جایی دیگه اوردن کسی دیگه بهشون داده

کاربر عزیز هم میگه مثلا بهتره بگی بچه دار شدن 

خدابهشون فرزند داد 

بازم مرسی آبجی  با اینکه درد ناک و غم انگیز بود اما خوب بود 

درمورد داییت هم  به نظرم به مادرت بگو یکلام بهش بگه باشه  حلالت کردم برو دیگه این جا بهیچ عنوان نیا 

اون به اندازه کافی چوبشو خورده  و احساس میکنم اینکه میاد پیش مادرت میگه حلالم کن بهونه کرده  پول و اینا میخواد اونهم نه یه دفعه دودفعه  عادتش بشه برا همیشه بازم میخواد زندگی مادرتو بهم بزنه  اگه واقعا دنبال حلال گرفتنه بگو باشه مادرم حلال کرد و گذشت کرد حالا برو رد کارت دیگه هم اینجا پیدات نشه.

وقتی میگی بچه گیرشون میاد اینطور معنی میده که بچه از جایی دیگه اوردن کسی دیگه بهشون دادهکاربر عزیز ه ...

منو داداشام هم همینو میگیم شاید دنبال پول گرفتنه و پول میخواد حلالیت رو کرده بهونه 

امضا فقط امضا پای خوشبختی عزیزانم 

منو داداشام هم همینو میگیم شاید دنبال پول گرفتنه و پول میخواد حلالیت رو کرده بهونه

احسن  شما هم متوجه شدید ،اون بهانه کرده میگه حلالیت

ببخشید همه چی رو مال و ارث و زندگی رو همه رو بگا داده حالا دیده الحمدالله وضع مالی مادرتون بهتره و کسی دیگه محلش نمیده اومده با این ترفند از مادرتون  پول و مالی بگیره 

احتمالا اوضاعش از اینکه گفته بدتر هست شاید هم اعتیاد که باعث شده کل سرمایه و زندگیشو از دست بده  کلا به حرفاش نمیشه اعتماد کرد من احساس میکنم حرف راست نمیزنه  اگه راست میگفت باز میشد کمکش کرد ، چند سال داره هشتاد سال داره؟؟؟؟

فکر کردم شاید زمین کشاورزی و اون صد متر خونه هنوز مونده 

که داییت  سهم مادرشمارو برا خودش بگیره  یعنی به اون خاله ها و یه دایی دیگت نبخشه  به این داییت که گفته حلام کن ببخشه  ، بهرحال مشخصه اوضاش بهم ریخته به گفته خودش هم که به مادرت گفته زندگیت بهتره هم حلالم کن هم یه پولی به ما بده  ، اگه زنگ زد شما بهش بگو باشه مادرم بخشیدت  بعدش  معلوم میشه نظرو نیتش چی هست اگه دوباره مزاحم مادرت شد متوجه شید که قصدو نیتش یه چیز دیگس اگه هم که خبری نشد ازش که چه بهتر شما هیچ وقت پیگیرش نشید و دیگه بهیچ عنوان بهش اعتماد نکنید ، در آخر هوای مادرتون رو داشته باشید هرجوری به هر طریقی دلشو شاد کنید درکل خوش بگذرونه .