2777
2789
همشو بگو

خیلی زیاده خیلییی ولی مثلا یکیش اینکه یکیشون ک تقریبا هم سن مامانمه اوایل ازدواج تو ی مجلس پنجاه نفره زن بیخودی شروع کرد ب من پریدن ک اره فلانی و فلانی از تو خوشکلترن توچرا عادت کردی همه ب تو بگن خوشکل خوب ب نظر من نیستی دیگه بعدم با بقیشون میگفتن میخندیدن هیچکدوم نیومدن پیش من منم یک کلمه نگفتم فقط رفتم بالا پشت بوم فامیلشون کلی گریه کردم اما خوب دختر خاله های شوهرم همشون ازم دفاع کردن و اومدن برای اروم کردنم و هزاران بار دیگه اذیتم کردن ولی این چون تو جمع فامیلاشون بود خیلی دلموشکست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاری من یه دیکتاتور خودخواه و خودشیفتس

ک فقط خودش و بچش مهمن 

مثلا اگ یه نفر تو مهمونی سرما خورده باشه همش میگه چرا اومده تو جمع 

هی ب بچش میگه نزدیک فلانی نشو سرما خورده اما بچه خودش ک سرما خورده باشه میاره تو جمع

نمیدونم فازش چیه

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

همشو بگو

حوصلشودیگه ندارم آنقدر گفتم دیگه خستم

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

چه عجیب

آره 😂😂😂

نه عقدمون اومدن نه عروسی 

پدر من شرط گذاشته بود برای ازدواجم که حتما باید داماد خونه داشته باشه ( که اینم جریانش مفصله ما چندسال با همسرم دوست بودیم ) پدر شوهرم یه وامی برامون جور کرد که بتونیم خونه بخریم همین شد یه دعوا ک چرا برای این وام جور کردی و قطع ارتباط شدن تا خود الانش دوتا برادرشوهر دارم کلا که ندیدمشون تا حالا حتی صداشونم نشنیدم 😂😂

3تا جاری دارم

جاری بزرگه که اصن اهل رفت و امد نیس

هیچ خبری ازش نداریم

فقط خونه مادرشوهرمینا میبینیمش

جاری دومی خوبه و با هم اوکی هستیم

جاری سومی هم موذیه ولی بدی نکرده به کسی اونم فقط میاد ولی کسی رو دعوت نمیکنه

کلا به هم‌کاری نداریم

آره 😂😂😂نه عقدمون اومدن نه عروسی پدر من شرط گذاشته بود برای ازدواجم که حتما باید داماد خونه داشته ...

وای دارک تر و عجیب تر شد 🤣

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻