2777
2789

هست کسی البته منظورم جذب دوست پسر یا شخص خاصی نیستا

جذب یک مرد با ویژگی های دلخواه... کسی انجام داده؟

ناموصا اگر اعتقاد ندارید تو تاپیک من به هیچ عنوان نمک نریزید حرف بی ربطم نزنید توهین به خودتونه سوال من واضح هست کاملا 

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵

ببین هرچیمیدونم اگه همهی مردم به این درک برسن که چقد قدرت مغز وافکار بالاست وباهاش میشه زندگیتو تغییر داد دنیا دگرگون میشه 

ولی متاسفانه اکثرا میگن دروغه چون بلد نیستن ذهن وافکارشونو کنترل کنن

نماز شب خیلی خیلی خیلی موثر تو رفع مشکلات حتما به ازدواج هم کمک میکنه

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هرچیمیدونم اگه همهی مردم به این درک برسن که چقد قدرت مغز وافکار بالاست وباهاش میشه زندگیتو تغیی ...

آفرین

من فقط یکبار نوشتم شدیدا اعتقاد داشتم تسلا نوشتم

از غیب و به طرز عجیب غریب که خودم ترسیدم برام پول اومد

نماز خیلی خیلی خیلی موثر تو رفع مشکلات حتما به ازدواج هم کمک میکنه

نماز شب خوبه؟نیت کنم خدا همسری که میخامو بزاره بر سر راهم

نماز شب خوبه؟نیت کنم خدا همسری که میخامو بزاره بر سر راهم

حتما این کارو بکن

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

درباره جذب همسر نمیدونم جواب بده یا ن

آره هرچی بخوای تو نماز شب میتونی بگیری همسر هم همینطور