2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 37 پست
منم الان سه ماه وخورده ای هس باردارم،خیلیم راضی هستیم ازاینکه نگهش داشتیم... من تامطب دکترم رفتم وا ...

منم تا مطب دکتر رفتم هزینه ی ساکشنم پرداخت کردم اما نصفه شب پشیمون شدم زنگ زدم به موبایل دکتر کنسلش کردم...باز الان پشیمونم میگم چرا همون موقع ک دو هفته ش بود و روح و قلب نداشت چرا اینکارو نکردم😔

میشه واسه خوب شدن حالم صلوات بفرستین🙏❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی آرزوی چندتا آدمه که با دوا و دکتر بچه دار بشن بعد شما اینجوری میگی.بدار بچه ات به دنیا بیاد انقد عاشقش میشی که دیگه به هیچ چیز و هیچ کس اهمیت نمیدی به جز اون.

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
ای جااانمممم خدا خواسته هست  الان دخترم خوابیده هر بار نگاهش میکنم عذاب وجدان میگیرم که چرا وق ...

منم دقیقا همینو میخواستم بگم که توروخداااا نگید ناخواسته.مگه ما باید بخوایم؟خدا خواسته هستن.بچه دومم خداخواسته ست.همه بهم میگفتن اینجور بچه ها خیلی شیرینتر از بچه هایی هستن ک خودتون با برنامه قبلی ب دنیا میادرید من میگفتم مزخرفه این حرفا.الآن از همون یک لحظه ای که وقتی فهمیدم شوک شدم و یه کوچولو استرس گرفتم هم ناراحتم و عذاب وجدان.که چرا به جای اینکه سجده کنم واسه هدیه ای که خدا با مهربونی بهم داد ترسیدم تو اون لحظه.آخه دخترم کوچیک بود ک باردار شدم.ولی باز ناراحتم ک چرا شوکه شدم.

منم پسردومم ناخواسته شد اولی نه ماهش بود خیلی خیلی سخت بود الان ک دومی نزدیک یه سالشه بهتر شده وضعم بچه خیلی سخته

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ

پادشاهی آسمان ها و زمین از آن خداست؛آنچه بخواهد می آفریند. به هر که بخواهد دختر هدیه می کند و به هر که بخواهد, پسر می دهد یا (در یک شکم) پسر و دختری به او عطا می کند و آنکه بخواهد بدون فرزند می گذارد. همانا اوست دانای توانا)) (سوره شوری،آیه 49)

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
منم تا مطب دکتر رفتم هزینه ی ساکشنم پرداخت کردم اما نصفه شب پشیمون شدم زنگ زدم به موبایل دکتر کنسلش ...

چن سالته ؟؟؟ 

چن وقته عروسی کردین ؟ 

بچه اولته ؟ 

جنسیتش چیه ؟

دلیل اینکه نمیخواستین بچه چی بود ؟

منم تا مطب دکتر رفتم هزینه ی ساکشنم پرداخت کردم اما نصفه شب پشیمون شدم زنگ زدم به موبایل دکتر کنسلش ...

سقطش نکن پشیمون میشی...منم دوماهم بودفهمیدم باردارم،خودموشوهرم هردوگفتیم فقط سقط ولی پشیمون شدم...این چیزیه ک خدابهمون هدیه داده ناشکریه پسش بدیم

سایت ناکامــــان   | Nakaman. net

سلام دوست عزیز من بارداری ناخواسته تجربه نکردم 

اما همه آدما هدیه گرفتن دوست دارن چقد زیباست این هدیه از طرف خدا باشه 

مبادا که به جنگ خدا بری اصلا 

یکی از فامیل نزدیک مون فروردین زایمان کرد و به طور خیلی عجیب اول تیر باردارشد و اسفند هم زایمان کرد یعنی تو ی سال دو زایمان اما همون بچه هدیه خدا بود و کلی زندگی شون متحول شد 

از پیج chichak28 دیدن کنید پشیمون نمیشید 
من الان شیش ماهمه ولی هنوز نتونستم کنار بیام...خدا منو ببخشه از اول بارداری تا الان همش دعا میکردم ب ...

توروخدا اینجوری نگو قلبم لرزید از خوندن حرفات .ببخش ک اینو میگم ولی از خدا بخواه ک ببخشه شمارو بابت این حرفا.

اینجوری که شما میگی دل من میلرزه و ناراحت میشم.فقط به این فک کن که این بچه از وجود خودته انگاری خودتی داری مادر میشی چیز کمی نیست.

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

خیلیاااا هستن اطرافم ک چند ساله از زندگیشون میگذره با هزار تا دارو و دوا هنوز بچه دار نشدن..نمیدونم چرا ناشکری میکنم...آخه از اولش بچه میخواستیم...یه خاله دارم هشت ساله باردار نمیشه همیشه میگم خدایا کاش جای من به اون بیچاره میدادی...بازم حکمتشو شکر😔

میشه واسه خوب شدن حالم صلوات بفرستین🙏❤