2777
2789
معلوم نیست بچه های طفل معصومم

من بارداری ام بی برنامه و خواست خدا بود جنسیتم مطابق ارزویی ک همیشه داشتم نبود خیلی گریه و بی قراری کردم 

از یا دکتر پرسیدم گفت شاید تاثیرش ۵ درصد باشه جفت نمیزاره هورمون های منفی وارد بدن جنین بشه اونایی که بجه هاشون مشکل خوردن اصولا ارثی بوده

اشکال نداره.فقط تامیتونی غذا خوب بخور آهنگ شاد گوش کن و فیلم ببین و بخند.راستی اینم بگم تا ۸ماهگی کو ...

تا اینجا که فقط غصه بوده نمیدونم دیگه تاثیری داشته باشه

تازه تنش های ما تمومی نداره که

من سر پسر اولم خیلی آروم و شاد و ...بودم ولی پسرم کولیک‌داشت لجباز بود گریه میکرد...صدرصد دلیلش اون نمیتونه فقط باشه ولی به نظ م بی تاثیر هم نیسن

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا بارداری داشتم و هر کدوم موقعیتهام متفاوت و تاثیرش رو به وضوح دیدم و گفتم شماهم استفاده کنید از این تجربه ی سخت

میگن دعای نینی سایتیها میگیره دعام کنید یه زن خسته ولی امیدوارم.

من تو بارداریم یه بار با شوهرم دعوای شدید کردیم جوری ک دستمو گرفت ببرتم طلاقم بده ، خیلی ترسیده بودم ، پسرم به دنیا که اومده یه لکه اندازه یه سکه بزرگ زیر گردنش سفید تر از جاهای دیگس. ، انگار پیشی ، همیشه میگم شاید ب خاطر اونه

سلام بانو که الان از هرفرشته ای پاک تری.

اول بگو خدا خواسته نگو ناخواسته..

بعدهم چرا اینجوری میکنی...

خدا مگه روزی شما و باباش ونمیده روزی اونم میده. 

آیه قرآن هست که یکی از تاپیکامه...

الان اگه بدونی چقدر مادر شدن مهمه که حد نداره.اونم مامان خوبی مثل شما که دوست داره همیشه همه چی ب خوبی و درستی پیش بره. خودت واذیت نکن. طبیعیه استرس و نگرانی. همه همینن عزیزم فقط لطفا توکل کن ب خدا. و از امام زمان کمک بخواه. برای آقا نامه بنویس... حرف بزن باهاشون انقدر اروم میشی ونور میبینی توزندگیت ک حد نداره ... از قدیم گفتن پایان شب سیه سپید است. هنوزم همینه بعداهم همینه...

و اینکه خدا گفته از صبر ونماز کمک بگیرین.

ریلکس کن. اروم اروم همه مشکلاتت بریز تو ی شیشه وتوذهنت بندازین تو ی دریای بزرگ. بعد ببین ک اون شیشه میخوره ب تخته سنگی و همه مشکلات توی آب دریا حل میشه میشه نمک. تموم ... هی تو ذهنت فکرای مثبت بارگذاری کن. مثل یک مرور گر حس خوب.شکرگزاری حال خوب. بازی بچه هات وببین. شما قراره مواظب یکی از بندگان خدا باشی و خدا لیاقت تربیت یکی از بندگانش و داده به شما... ان شاءالله از سربازای امام زمان باشه. و اهل بیت تو این مسیر کمکت کنن. معمولا برکت بچه های خدا خواسته خیلی بیشتره حالا بذار بیاد متوجه میشی.

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

میگن استغفار خیلی گره های حال بد ادم و باز میکنه. از حاج اسماعیل دولابی بود فکر کنم... از طرف گذشتگان و آیندگانتون بگین استغفرالله ربی واتوب الیه...

حال خوب 

نشاط

امید

حس امنیت

آرامش

نور

سرور

شادی

عشق

محبت خالص

مهربانی

نشاط

طراوت

رزق

برکت

زیبایی

زندگی

حیات

الحياة

امید

جوانه

سرسبزی

قطرات شبنم روی گلبرگ های مخمل گل رز سرخ

ببین حتی این کلمات مثبت خوندنشون به آدم حس مثبتی میده

تو هم بنویس

حسای خوب

بهترین تصوراتت از زندگی

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
سلام بانو که الان از هرفرشته ای پاک تری.اول بگو خدا خواسته نگو ناخواسته..بعدهم چرا اینجوری میکنی...خ ...

ممنونم به خاطر حرفای پر از حس خوبت عزیزم😍

دوقلو دارم دوتا یار اگر قابل بدونن آقامون

میدونی شوهرم راضی نبود اذیتم میکنه البته امروز مشکلمون به بچه مربوط نبود...ولی در کل نگرانشونم دلم نمیخواد مشکل دار بشن توکلم بخداست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام بانو که الان از هرفرشته ای پاک تری.اول بگو خدا خواسته نگو ناخواسته..بعدهم چرا اینجوری میکنی...خ ...

تاپیک بعدیم رو بخونید درباره ی سوره ی یس همیشه دستمو میگیرن اهل بیت بزرگترین سرمایه ی ما شیعه هاست خدایا شکرت بابات اینکه شیعه ایم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگن استغفار خیلی گره های حال بد ادم و باز میکنه. از حاج اسماعیل دولابی بود فکر کنم... از طرف گذشتگا ...

دقیقا من چند وقته ناخوداگاه معنویاتم کم شده بارداری بهانه شده انگار من بی معنویات خشک میشم و ترک برمیدارم

شاید حال امروزم خیرش برگشتنم به معنویات باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا من چند وقته ناخوداگاه معنویاتم کم شده بارداری بهانه شده انگار من بی معنویات خشک میشم و ترک برم ...

الهی.

ان شاءالله زیر سایه امام زمان عج الله همیشه حال دلتون عالی باشه. جدیدا خوندم که 

خود حضرت آقا میگن به جوونا از فرصت شب استفاده کنن برای تضرع ب درگاه خدا.

همون یه قطره اشک شب..میتونه معجزه کنه.‌‌ ان شاءالله بتونیم استفاده کنیم از این فرصت ها. نماز شب هم که حتی یک رکعت میتونین اصلا دراز کشیده با تیمم اصلا بخونین. و هردعایی دارین تو قنوت بگین ان شاءالله حاجت روا باشین و از این ب بعد انقدر زیبایی براتون رقم بخوره که اشک شوق بریزین.♥️✨️

تاپیک بعدیم رو بخونید درباره ی سوره ی یس همیشه دستمو میگیرن اهل بیت بزرگترین سرمایه ی ما شیعه هاست خ ...

چشم بانوجان🌸🌸🌸🌸♥️

الهی.ان شاءالله زیر سایه امام زمان عج الله همیشه حال دلتون عالی باشه. جدیدا خوندم که خود حضرت آقا می ...

میدونین نماز صبحام کلا قضا میشه 

من چند روزه خیلی دغدغشو داشتم 

و حسرت اینکه چرا من نمیتونم نماز شب بخونم

میدونید شما که اهل دلید به شما میگم که حرفم رو میفهمید با دل و جان

بشر جز با رنج کشیدن به رتبه ای نمیرسه!

میدونم خیلی سخته اینجوری ولی اگر من رو به نماز شب و صبحم برسونه راضیم از این دلخوری جدیدم که امروز پیش اومد دست خدا که باشه از دل هر شری خیر بیرون میاره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40