2777
2789

انگار یه پسر بچس با موهای ژولیده رو صورتش پوستش از منم نرم تره و همیشه ام بوی وانیل شامپو بدن میده 

شما از چی شوهرتون حس خوب میگیرید؟

...... 🙂😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره همین الان کنارمه دوس دارم بچلونمش حیف خستس و فردا شنبه بیدار میشه😂🥰😍نرمالو منه درحالی که غروب میخواستم خفش کنم چه حکمتی موندم😬

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

از وجودش احساس امنیت میکنم.الان کنارم خوابه و از دستش ناراحتم چون امشب تولدمه و یادش نیس😔

وای منم ۱۳ تولدم بود آخرین نفر تبریک گفت موقعی ک عکس گرفتیم نیامد شمع فوت کردم ن بغلی ن بوسی ن تبریکی خیلی جلو خواهرم خجالت کشیدم و بهم بر خورد

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
از وجودش احساس امنیت میکنم.الان کنارم خوابه و از دستش ناراحتم چون امشب تولدمه و یادش نیس😔

تتولدت مبارک انشالا به بهترین ها در زندگیت برسی 🥺شاید فردا یکاری کرد🥰😍

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻