2777
2789
عنوان

نشخوار فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعی خدا کودکی سخت کلا ترس از دست دادن زیاده یکی دوتا نی

کودکی ک نگم برات بهتره ب شدت سخت بچه طلاقم پیش پدرم بزرگ شدم پدر سخت گیر بد اخلاق بدهن ک باورت نمیشه ۱۶ ازدواج کردم ک بعد ۶ سالش بهم خیانت کرد الانم ک یه دیوونه زنجیرم ۲۸ سالمه

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
کودکی ک نگم برات بهتره ب شدت سخت بچه طلاقم پیش پدرم بزرگ شدم پدر سخت گیر بد اخلاق بدهن ک باورت نمیشه ...

منم ۲۸ سالمه

۱۸ ازدواج کردم جدادشدم فک کنم اثر اون روزای سخته دیوانه م کرده فکرای تنهایی و سرنوشت تلخ و چجوری مردنم اذیتم میکنه

کودکی ک نگم برات بهتره ب شدت سخت بچه طلاقم پیش پدرم بزرگ شدم پدر سخت گیر بد اخلاق بدهن ک باورت نمیشه ...

🫠زندگی چرا اینجوریه 

منم مادری ک کتک میزد و هر چی عقده یا کسی حالشو بد میکرد سر من خالی میکرد همش تو خونه بودم دیونه شده بودم یعنی 

شاید چیزای بد بودم نمیتونم ب زبون بیارم کلیم دوست پسر داشته  نمیخوام ازدواج کنم  حالم بهم میخوره ی بچه بیارم مثل این خوانواده بی مسئولیت برینم تو زندگیش 

اعتماد بنفس صفر 

همش دعوا تو خوانواده  همش ترس از از دست دادن 

بابا و برادرم ک نگم برن بمیرن

همش تحقیر هیچ وقت حقو  ب من نمیدن 

تو زندگیم خیلی تلاش کردم اما همیشه ی بد بختی میاد خوشیو میشوره میبره بعد میگم ب خودم این همه تلاش بری چیه از بچگی آرزوی مرگ داشتم

فقط موقعیت های استرس زا میخورم

تحقیق کن در مورد قرص ها  بعد مصرف کن 

بعد منم مصرف میکردم فقط ی کاری میکرد حس نکنم انگار موردم و مشکل حل نمیشد بعد رفتن اثر قرص بد تر میشد 

منم ۲۸ سالمه ۱۸ ازدواج کردم جدادشدم فک کنم اثر اون روزای سخته دیوانه م کرده فکرای تنهایی و سرنوشت تل ...

من بخاطر بچم موندم نتونستم جدا بشم ک اشتباه کردم

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
من بخاطر بچم موندم نتونستم جدا بشم ک اشتباه کردم

من از فکر تنهایی و چطور مردن بریدم دیگه همش به اینکه تنها موندم و کسی نیس جنازه مو ببره خاک کنه عذابم میده 

همش میگم کاش جدا نشده بودم هرچند شوهرم خیلی بددبود و چاره ای جز جدایی نداشتم اگرچه

جدایی هم به مبل من نبود خانوادم دیگه خسته شدن و مجبورم کردن