2777
2789
عنوان

نشخوار فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 42 پست
🫠زندگی چرا اینجوریه منم مادری ک کتک میزد و هر چی عقده یا کسی حالشو بد میکرد سر من خالی میکرد همش تو ...

درکت میکنم با جون دل خدا کمک مون کنه الهی منم خیلی حالم بده 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
من از فکر تنهایی و چطور مردن بریدم دیگه همش به اینکه تنها موندم و کسی نیس جنازه مو ببره خاک کنه عذاب ...

چرا جدا شدی بچه آم داری من مشهدم شما کجای

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ب فکر جنازمم خیلی بده خیلی

بدترین حس دنیاس بعد من تو ذهنم فکر تمسخر و قضاوت بقیه پز تکرار میاد و به اندازه فکرای اینجوریم ترس از اینکه سرم بیاد دارم 

واقعا کاش هممون خلاص بشیم

بدترین حس دنیاس بعد من تو ذهنم فکر تمسخر و قضاوت بقیه پز تکرار میاد و به اندازه فکرای اینجوریم ترس ا ...

انشالله جنگ بشه ی راست بمیرم تموم بشه 

میدونم بمیرم پشیمونم ولی دیگه خستم از قانون این دنیا

انشالله جنگ بشه ی راست بمیرم تموم بشه میدونم بمیرم پشیمونم ولی دیگه خستم از قانون این دنیا

خدا نکنه

جای این چیزا امیدوار باش 

من بخاطر افکار بدم که بقیه رو قضاوت میکنم و یا شبیه تمسخر حس بد دارم 

وگرنه زندگی معلوم نمیکنه

یهو دیدی قشنگ شد

خدا نکنهجای این چیزا امیدوار باش من بخاطر افکار بدم که بقیه رو قضاوت میکنم و یا شبیه تمسخر حس بد دار ...

از من امید وار تر نبود زندگی اینجوری کرد بعد خوشیم باد باز ی بدبختی میاد منو ب گریه میندازه

تحقیق کن در مورد قرص ها بعد مصرف کن بعد منم مصرف میکردم فقط ی کاری میکرد حس نکنم انگار موردم و مشکل ...

من  فقط تو مواقع اططراب نمیتونم خودم کنترل کنم

حس بد میگیرم ترس میکنم 

ولی میخوام تو همون موقعیت بخورم

همین که ۱ روز هم اسر داشته باشه کافیه